Haberler

Osmaniye'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga kanlı bitti

Güncelleme:

Osmaniye'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kavga, Erol Ö. ile abisi Yusuf Ö. arasında tartışma çıkmasıyla başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Erol Ö., av tüfeğiyle abisi Yusuf Ö., yengesi Rabia Ö., gelinleri Birgül Ö., torunları Çiğdem Ö. ve bir kişiye ateş etti. Olayda Yusuf Ö. ve Rabia Ö. hayatını kaybederken, yaralananlar hastaneye kaldırıldı. Erol Ö. gözaltına alındı.

Osmaniye'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle kardeşler arasında çıkan kavga kanlı bitti. Kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Osmaniye merkez Gebeli Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle Erol Ö. ile abisi Yusuf Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Erol Ö., av tüfeğiyle abisi Yusuf Ö., yengesi Rabia Ö., gelinleri Birgül Ö., torunları Çiğdem Ö. ve Soner Ö.'ye ve ismi öğrenilemeyen bir kişiye ateş etti.

Olayda abi Yusuf Ö. ve eşi Rabia Ö. olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan gelin ve torunları hastaneye kaldırıldı. Erol Ö. polis ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osmaniye Kavga Olay Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title