Haberler

Kamerunlu dolandırıcı binlerce sahte dövizle yakalandı

Güncelleme:

Kamerunlu dolandırıcı binlerce sahte dövizle yakalandı Banknotları dövize çevirmede kullanılan 2 solüsyon ele geçirildi Kamerunlu dolandırıcı 2 milyon 100 bin sahte dolar, 540 bin sahte euro ile yakalandı Şişli'de bir şahıs, 36 bin dolarının 76 bin dolar olarak geri döneceği vaadiyle dolandırıldı.

Kamerunlu dolandırıcı binlerce sahte dövizle yakalandı

Banknotları dövize çevirmede kullanılan 2 solüsyon ele geçirildi

Kamerunlu dolandırıcı 2 milyon 100 bin sahte dolar, 540 bin sahte euro ile yakalandı

İSTANBUL - Şişli'de bir şahıs, 36 bin dolarının 76 bin dolar olarak geri döneceği vaadiyle dolandırıldı. Ekiplerin Kamerunlu zanlıyı yakalamak için yaptığı operasyonda 2 milyon 100 bin sahte dolar, 540 bin sahte Euro, banknotları dövize çevirmede kullanıldığı belirtilen 2 adet solüsyon ele geçirildi.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri "Dolandırıcılık" ve "Parada Sahtecilik" suçlarına yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde operasyon yaptı. Edinilen bilgiye göre 14 Haziran'da K.K. isimli şahıs 76 bin dolar geri almak vaadiyle 36 bin dolarını yabancı uyruklu bir şahsa verdi. Ardından K.K.'nın dolandırıldığının anlaşılmasıyla polis ekipleri devreye girdi. Ekiplerin incelemesinde K. K. ile Kamerunlu şüphelinin otelde buluştuğu öğrenilirken otelin güvenlik kamera görüntüleri ve şahısların kaçış güzergahı incelendi. Araştırmalar sonucunda şahsın Şişli Gülbahar Mahallesi'nde bir adreste olduğu belirlenerek 15 Haziran'da operasyon yapıldı. Operasyonda Kamerun uyruklu 45 yaşındaki N.M.K. isimli şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Adreste yapılan aramalarda; 2 milyon 100 bin sahte dolar, 540 bin sahte euro, banknotları dövize çevirmede kullanıldığı belirtilen 2 adet solüsyon, 1 adet pudra, 1 adet tentürdiyot, 1 adet renkli yazıcı ele geçirildi. Zanlının otele geldiği anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlı 16 Haziran'da adliyeye sevk edilirken, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title