Haberler

İşsizlikten Bunalan Vatandaş, İlçe Meydanında Sinir Krizi Geçirerek Kendisini Kesti!

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde işsiz olduğu için bunalıma giren 40 yaşındaki Salih G. ilçenin ortasında çığlık atarak kendisini kesici aletle yaraladı.

İşsizlikten bunaldı, ilçe meydanında sinir krizi geçirip kendini kesti.

ÖNCE ÇIĞLIK ATTI SONRA KENDİNİ KESMEYE BAŞLADI

Olay, Alanya'da saat 16.30 sıralarında Hükümet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde meydana geldi. İşsiz olduğunu ileri süren ve psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen Salih G. (40), kendisine iş bulunması amacıyla Atatürk Anıtı önüne geldi. Burada bir süre bekleyen şahıs, daha sonra çığlık atmaya başladı. Sinir krizi geçiren Salih G., kendini kesici aletle yaralamaya başladı.

EKİPLER GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRDİ

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, şahsı sakinleştirmeye çalıştı. Bir süre sonra sağlık ekiplerinin ve polisin çabasıyla ikna edilen şahıs teslim oldu. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Salih G'ye, ilk müdahale olay yerine yapıldı. Şahıs, daha sonra tedavisi için sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Antalya Alanya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title