Haberler

Isparta'da Korkutan Yangın

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde çıkan yangında 4 katlı evin 2 katı tamamen yandı.

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde çıkan yangında 4 katlı evin 2 katı tamamen yandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Orta Mahalle'de Mehmet Ocak'a ait evin mutfak kısmında yangın çıktı. Yangına ilk olarak Mehmet Ocak müdahale ederken, mahalleliler itfaiyeden yardım istedi. Bu sırada yangını kendi imkanları ile söndürmeye çalışan Ocak'ın elleri ve yüzünde kısmi yanmalar meydana geldi.

Kısa sürede evi saran alevler yangının büyümesine yol açtı. Çatı kısmında ahşap döşeme olan ev kısa sürede alev topuna döndü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ettiler. İtfaiye ekipleri yangını söndürmede yeterli gelmeyince Çiçekpınar ve Çarıksaraylar belediyelerine ait ekipler de destek verdi. Yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Yangında 4 katlı evin 2 katı tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Ellerinde ve yüzünde yanıklar oluşan ev sahibi Ocak ambulansla hastaneye kaydırılırken, polis yangınla ilgili tahkikat başlattı. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şarkikaraağaç Isparta 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title