Haberler

Boşanma davası için geleceği binadan cenazesi çıktı

Güncelleme:

- Boşanma davası için geleceği binadan cenazesi çıktı İzmir'de bugün boşanma davaları olan eşi tarafından dün gece bıçaklanarak öldürülen talihsiz kadının cenazesi, boşanma davasının görüleceği İzmir Adliyesi binasında yer alan İzmir Adli Tıp Kurumundan yakınları tarafından alındı.

- Boşanma davası için geleceği binadan cenazesi çıktı

İZMİR - İzmir'de bugün boşanma davaları olan eşi tarafından dün gece bıçaklanarak öldürülen talihsiz kadının cenazesi, boşanma davasının görüleceği İzmir Adliyesi binasında yer alan İzmir Adli Tıp Kurumundan yakınları tarafından alındı.

Yaklaşık 7 yıldır evli kaldığı Rahman Yalçınsoy tarafından boşanma davalarından bir gün önce bıçak darbeleriyle katledilen Bihter Yalçınsoy'un cenazesi, yakınları tarafından teslim alındı.

Bir süredir Eskişehir'de annesinin yanında yaşayan Bihter Yalçınsoy'un boşanma davası için İzmir'e geldiği ifade edildi. Talihsiz kadının cenazesi, bugün boşanma davasının görüleceği İzmir Adliyesi binasında yer alan İzmir Adli Tıp Kurumundan teslim alınarak defnedilmek üzere Eskişehir'e götürüldü.

Olaydan kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanan katil zanlısı Rahman Yalçoınsoy'un ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İzmir Adliyesi Eskişehir Adli Tıp İzmir 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (6)

İsmail:

Eskiden erkekler kadınları için ölürdü. Şimdi kadınları öldürüyor. Neden acaba. Erkekler uyanıp kadının değersiz bir varlık olduğuna mı hükmetti. Yoksa kadınlar uyanıp erkeği tahakküm altına mı almaya çalışıyor. Yada birileri bişeylerini kaybetti. Veyahut Adem ve Havva nın çocuklarına arpa fazla geldi

11
4
yanıtYanıtla
Susulo:

Burada Cehalet Adaletten önce gelmiş. Geç gelen adalet buna derler.Bence ilkokuldan başlayarak üniversiteye kadar Aile ve Ahlak dersi verilmeli ve kültür farklılığı dersi ile örf adet farklılığı dersi verilmeli.

9
2
yanıtYanıtla
Bir Okuyucu:

Arı kovanına çomak sokarsaniz arılar saldırır.Ama kovanı rahatsız etmezseniz zamanla kovan sakinlesir.Gerisini siz düşünün?

0
6
yanıtYanıtla
Allah dostu:

İstanbul sözleşmesi millete hayırlı uğurlu olsun hadi sözleşmeniz bir kadını daha öldürdü daha çok bu sözleşme yüzünden milletin evinde ne dersiniz erkeklerin psikolojisini bozmuşsunuz itibarını yerle bir etti için adam şiddete başvuru yapıyor

1
3
yanıtYanıtla
Özgür:

Namusmu kaldı artık aldatan kadın gerisi Allah bilir ya hero ya metro

1
1
yanıtYanıtla
Nazan:

Ben biliyorum kendine güvenen erkek ayrılmak isteyen kadını öldürmüyo eski eşinide öldürmüyo nerde vasıfsız işsiz var kadın daha çabuk iş buluyo kendine güveni var hazmedemiyo zaten ezik öldürüyo çok azdır zengin işadamı eski eşini öldürsün yada ayrılmak isteyen eşini kurtulsum der oh be başka kadınlara gider bulur aöma ezikler çapsızlar öylemi para kazanamazlar karışarndan beklerler bu kadar tespitim de doğrudur .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title