Haberler

Bilecik'te Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda Eğlenceli ve Öğretici Etkinlik

Güncelleme:

Bilecik'te Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Polis Haftası' etkinlikleri kapsamında, 51 öğrenciye Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda eğlenceli ve öğretici bir etkinlik düzenlendi. Çocuklar trafik kuralları ve önemli davranışlar hakkında bilgilendirildi ve akülü araç kullanma deneyimi yaşadılar. Ayrıca, ekipler vatandaşları dolandırıcılık konusunda bilgilendirerek broşür dağıtımı yaptı.

Bilecik'te 51 öğrenci Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda etkinliğe katılarak hem eğlendi hem de öğrendi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince 'Polis Haftası' etkinlikleri kapsamında; Özel bir okulda 51 öğrenciye Çocuk trafik Eğitim Parkı'nda etkinlik düzenlendi. Çocuklar bu etkinlik ile hem eğlendi hem de öğrendi. Trafik kuralları başta olmak üzere, yaya hakları, saygı, empati gibi önemli davranışların üzerinde duruldu. Uygulamalı eğitimler ile çocuklar akülü araç kullanarak deneyimlerde bulundu.

Ardından ekipler Cumhuriyet Mahalle Muhtarlığı ve 7 adet işyerini ziyaret ederek vatandaşları 'Dolandırıcılık, İletişim Yolu ile Dolandırıcılık ve Genel Güvenlik' konularında bilgilendirerek broşür dağıtımında bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Polis Haftası Bilecik trafik Çocuk Etkinlikler Güvenlik 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title