Haberler

Batman'da DEM Parti seçim kutlamalarında olaylar: 5 gözaltı

Güncelleme:

Batman'da Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Başkanlığı'nın seçim kutlamalarında çıkan olaylarda 5 kişi gözaltına alındı. Van'da yaşanan olayları bahane eden PKK/KCK yandaşları, polise taş ve havai fişeklerle saldırdı. Polis müdahalesiyle 5 kişi gözaltına alındı.

Batman'da Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Başkanlığı'nın seçim kutlamalarında çıkan olaylarda 5 kişi gözaltına alındı.

Turgut Özal Bulvarı'nda düzenlenen kutlamalar sonrası Van'da yaşanan olayları bahane eden yüzleri maskeli terör örgütü PKK/KCK yandaşları, taş ve havai fişeklerle polise saldırdı. Göstericiler bariyerlerle yolları kapatarak, terör örgütü lehine sloganlar attı. Polisin uyarılarına rağmen saldırılarını sürdürerek yürüyüşe geçmek isteyen gruba polis, TOMA ve biber gazı ile müdahalede bulunarak, 5 kişiyi gözaltına aldı. Olaylara karışanların tespiti için çalışmalar sürüyor. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

DEM Parti Demokrasi Batman Van Kck PKK Güvenlik Terör Gözaltı 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title