Haberler

Bandırma ve Sındırgı'da Uyuşturucu Operasyonu

Güncelleme:

Bandırma ve Sındırgı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında şüphelilere göz açtırmıyor. Bandırma'da bir şahsın üzerinde uyuşturucu aparatı ve esrar ele geçirilirken, Sındırgı'da ise metamfetamin ve sentetik ecza ile uyuşturucu ticaretinden elde edilen para ele geçirildi.

Bandırma ve Sındırgı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında şüphelilere göz açtırmıyor.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Ordu Caddesi üzerinde devriye görevi ifa ettikleri esnada durumundan şüphe ettikleri bir şahsın üzerini aradılar. Şüpheli şahsın üzerinden 1 adet payp tabir edilen uyuşturucu aparatı ve fişek halde 0.54 gram esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde çıktı.

Sındırgıda gerçekleştirilen operasyonda ise 2.26 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 56 adet Galara ibareli sentetik ecza ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 2500 Türk Lirası ele geçirildi.

Her iki konu ile ilgili tahkikata başlanıldığı bildirilirken uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Sındırgı Bandırma Güvenlik Uyuşturucu Operasyon Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title