Haberler

Aydın'da Jandarma Ekipleri Öğrencilere Trafik Eğitimi Verdi

Güncelleme:

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aydın'da bulunan bir ilkokul ve ortaokulda toplam 58 öğrenciye trafik eğitimi verdi. Öğrenciler, uygulamalı trafik eğitimlerinin ardından 'trafik dedektifi' oldu.

Aydın'da jandarma ekiplerinin eğitimlerine katılan 58 ilk ve ortaokul öğrencisi, uygulamalı trafik eğitimlerinin ardından "trafik dedektifi" oldu.

Trafik güvenliğinin artırılması ve trafik bilincinin oluşturulması amacıyla okullardaki eğitimlerine hız veren Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Koçarlı ilçesi Çakırbeyli İlk ve Ortaokulu'nda eğitim gören toplam 58 öğrenciye trafik ışıkları, işaret ve levhaları, genel trafik kuralları, okul servislerinde inme ve binme kuralları, araçlarda emniyet kemeri kullanmanın önemi, trafikte görünürlük ile yaya ve okul geçitlerinde hareket tarzı gibi konularda eğitim verildi. Ayrıca faaliyet kapsamında 6 okul servis sürücüsü ve araçları kontrol edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Aydın Güvenlik Trafik 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title