Haberler

Afyonkarahisar'dan Eskişehir'e Tarihi Eser ve Ruhsatsız Tabanca Satmak İsteyen 2 Şahsa Operasyon

Güncelleme:

Afyonkarahisar'dan Eskişehir'e gelerek tarihi eser ve ruhsatsız tabanca satmak isteyen 2 şahısa jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyonda Roma ve Bizans dönemine ait 40 adet gümüş sikke, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 17 adet dolu fişek ele geçirildi.

Afyonkarahisar'dan Eskişehir'e gelerek tarihi eser ve ruhsatsız tabanca satmak isteyen 2 şahısa jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi.

Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince Afyonkarahisar'dan Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine gelerek tarihi eser ve ruhsatsız tabanca satmak isteyen 2 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.

KOM Şube Müdürlüğü ve Seyitgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüpheli şahıslara ait araçta yapılan aramada, Roma ve Bizans dönemine ait 40 adet gümüş sikke, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör, 17 adet dolu fişek ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Operasyon Jandarma Gümüş Roma Güvenlik Kaçakçılık 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title