Haberler

3. Kattan Atlayan Kız Hayatını Kaybetti

18 Yaşındaki Ş.ö., Belirlenemeyen Bir Nedenle 3'üncü Kattan Atlayarak Ölmek İstedi.

MUŞ'taki ailesinin yanından bir yıl önce Antalya'ya gelen ve akrabalarının yanında kalan 18 yaşındaki Ş.Ö., belirlenemeyen bir nedenle 3'üncü kattan atlayarak ölmek istedi. Ağır yaralanan genç kız, hastaneye kaldırılırken, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay bugün saat 15.30 sıralarında Deniz Mahallesi 121 Sokak'taki apartmanda meydana geldi. Ailesi Muş'ta yaşayan Ş.Ö. yaklaşık 1 seneden beri Antalya'daki akrabalarının yanında kalıyordu. Herhangi bir işte çalışmayan Ş.Ö. bugün öğle saatlerinde arkadaşları ile buluşmak için evden ayrıldı. Saat 14.30 sıralarında bir arkadaşı ile apartmanın önüne kadar sohbet ederek gelen Ş.Ö. arkadaşı ile vedalaştıktan sonra 3'üncü kattaki eve çıktı. Bir saat sonra balkona çıkan genç kız, kendisini boşluğa bıraktı. Ağır yaralanan Ş.Ö. olay yerine çağırılan ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yoğun bakıma alınan Ş.Ö, doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title