Haberler

Şampiyonlar Ligi maç özetleri (Devler ligi maçları) Video

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi maç özetleri (Devler ligi maçları) 29 Eylül Salı gecesi oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarından maç özeti görüntüler ve birbirinden güzel goller. Devler liginde toplu sonuçlar ve maç özetlerine göz atmak için aşağıdaki linke tıklayın.

Şampiyonlar Ligi maç özetleri (Devler ligi maçları) Şampiyonlar Ligi 29 Eylül Salı gecesi yine muhteşeme maçlara sahne oldu. Devler Liginde 29.09.2015 tarihinde oynanan maçlardan özet görüntüler ve geceye damgasını vuran goller. Şampiyonlar Ligi'nde 29 Eylül akşamı oynanan maçlar şu şekilde..

Porto sahasında İngiliz devi Chelsea'yi konuk etti. Barcelona İspanya'da Bayer Leverkusen ile karşı karşıya geldi. Fransız temsilcisi O.Lyon bir diğer İspanyol temsilcisi Valancia ile karşı karşıya gelirken gecenin sonucu merakla beklenen maçlarından bir diğerinde Bayern Munich Dinamo Zagreb ile Almanya'da karşı karşıya geldi. Şampiyonlar Ligi'nde gecenin tüm maçları:

Porto - Chelsea
Barcelona - Bayer Leverkusen
Olympique Lyonnais - Valencia
Zenit - Gent
BATE - Roma

Bayern München - Dinamo Zagreb
Arsenal - Olympiakos Piraeus
Maccabi Tel Aviv - Dynamo Kyiv

Tüm bu maçların geniş özet görüntülerini izlemek için buraya .

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Chelsea Porto Eylül Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title