Haberler

23 Nisan Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tüm Yurtta Olduğu Gibi Ünye'de de Coşkuyla Kutlandı. Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunulmasıyla Başlayan Törene Kaymakam Dr. Osman Günaydın, Garnizon Komutanı Binbaşı Deniz Atabay, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Başsavcı Cem Sağdıç, Daire Amirleri, Öğretmenler, Öğürenciler ve Vatandaşlar Katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Ünye'de de coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan törene Kaymakam Dr. Osman Günaydın, Garnizon Komutanı Binbaşı Deniz Atabay, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Başsavcı Cem Sağdıç, daire amirleri, öğretmenler, öğürenciler ve vatandaşlar katıldı. Anıta çelenk sunumunun ardından Şehir Stadyumu’na geçildi. Burada protokol, stadyuma gelen vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutladı. Programda ilk olarak 2007-2008 yılı içinde yapılan etkinliklerde dereceye giren okullara hediye ve plaketleri verildi. Daha sonra geçit töreni yapıldı. Geçit töreninin en ilginç anı ise 40 yıl önce ilkokuldan mezun olanların üzerine o zamanki siyah önlüklerini giyerek geçiş törenine katılmaları oldu. Kutlamalar, halk oyunları, izciler ve öğrencilerin çeşitli gösterilerinin ardından sona erdi.

(HA-SA) 23.04.2008 16:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title