Haberler

23 Haziran Çekmeköy İstanbul seçim sonuçları: Çekmeköy ilçe seçim sonuçları

Güncelleme:

İstanbul'da sandıklar açılmaya başlaması ile ilk veriler gelmeye başladı. Peki Çekmeköy'de Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım ne kadar oy aldı? İstanbul'da son durum nedir? Çekmeköy ve İstanbul'da adayların oy oranları haberimizde.

Bugün İstanbul sandık başına gitti ve oylarını Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kullandı. 39 ilçede 31 bin 186 sandık kurulmuştu. Herkesin merakla beklediği 23 Haziran İstanbul seçim sonuçları için ilk veriler gelmeye başladı. Peki Çekmeköy''de Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım''ın aldığı oyların dağılımı nasıl oldu, hangi aday ne kadar oy aldı? Güncel olarak takip edebileceğiniz 23 Haziran İstanbul Çekmeköy seçim sonuçları haberimizde.

23 HAZİRAN İSTANBUL ÇEKMEKÖY SEÇİM SONUÇLARI

Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre adayların oy dağılımı şu şekilde;

Binali Yıldırım : 69.649 Oy%48,69

Ekrem İmamoğlu: 72.327 Oy%50,56

GEÇEN SEÇİMDE İSTANBUL''DA TOPLAM OY DAĞILIMI

İptal edilen önceki seçimde aday olan Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım, Necdet Gökçınar ve Mustafa İlker Yücel, 23 Haziran İstanbul yenileme seçimi için yine aday oldu. Bu adaylardan Ak Parti adayı Binali Yıldırım, yüzde 48,55 oy oranı ile 4 milyon 149 bin 656 oy almıştı. CHP adayı Ekrem İmamoğlu ise yüzde 48,80 oy oranı ile 4 milyon 171 bin 118 oy almıştı. Saadet Partisi adayı Necdet Gökçınar''ın aldığı oy sayısı 103 bin 300, oy oranı ise yüzde 1,21. Son olarak Vatan Partisi adayı Mustafa İlker Yücel ise 17 bin 377 oy sayısı ve yüzde 0,20 oy oranı elde etmişti.

ÖNCEKİ SEÇİMDE ÇEKMEKÖY''DE ADAYLARIN OY DAĞILIMI NASILDI?

31 Mart yerel seçiminde Çekmeköy''de Ekrem İmamoğlu lehine 63 bin 777 oy kullanıldı ve oy oranı yüzde 44,57 oldu. Ak Parti adayı Binali Yıldırım ise 72 bin 706 oy alırken yüzde 50,81 oy oranı vardı. SP adayı Necdet Gökçınar, 1220 oy alabildi ve yüzde 0,85 oy oranı varken Vatan Partisi adayı Mustafa İlker Yücel''e çıkan oy 203 oldu. Oy oranı ise yüzde 0,14''de kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu İstanbul Çekmeköy Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title