Haberler

2010 Dünya Kupası'nda Olacağım

Beşiktaş'ın Altyapısında Yetişen Ancak 2007 -2008 Sezonuna Kadar Farklı Takımlarda Kiralık Olarak Forma Giydikten Sonra, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Tarafından Yeniden Beşiktaş'a Kazandırılan Serdar Özkan Dha'ya Özel Açıklamalarda Bulundu.

Beşiktaş'ın altyapısında yetişen ancak 2007-2008 sezonuna kadar farklı takımlarda kiralık olarak forma giydikten sonra, teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından yeniden Beşiktaş'a kazandırılan Serdar Özkan DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

Siyah beyazlıların yurt dışı hazırlık kampını yaptığı Avusturya'da kendisi hakkında merak edilen soruları yanıtlayan genç futbolcu, "Bulunduğum noktaya kolay gelmedim. Burada kalmak için savaşmaya hazırım" dedi.

Genç futbolcu, yeni sezon öncesi çalışmalarının çok yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Bazen günde üç antrenman yapıyoruz, çok yoruluyoruz ama bu durumdan şikayetçi değiliz. Maçlar başladığından bu antrenmanlar bize lazım olacak. Ben uzun süredir bu formayı giyiyorum ama geçtiğimiz sezon yakaladığım çıkışı Ertuğrul Sağlam sayesinde gerçekleştirdim. Ben yine Serdar Özkan'dım ve ne yapabileceğimi biliyordum. Yeteneklerimi kullanacağım şansı yakaladım ve bu fırsatı iyi kullandığımı düşünüyorum. Ben kendimi biliyorum. İyi olduğum sürece bu takımda oynayacağımı düşünüyorum. Artık amacım bu forma ile şampiyonluk kupası kaldırmak ve Avrupa'da başarılar yakalamak" dedi.

Genç oyuncu Beşiktaş'ın 5 yıldır yaşadığı şampiyonluk özlemini ve kendisinin de bu başarıyı ne kadar çok arzuladığını istediğini şu sözlerle özetledi:

"İnanın bana en koyu Beşiktaş taraftarı ne kadar çok istiyorsa şampiyon olmayı, biz ondan daha çok istiyoruz şampiyon olmayı. Çünkü tüm futbolcular sezon boyunca şampiyon olmak için uğraşıyorlar ve o başarıyı yakaladıkları zaman da dünya en mutlu insanı oluyorlar. Umarım bu sezon da iyi ve temiz bir lig olur. Biz de sonunda şampiyon olan takım oluruz. Geçen sezon yaşanan olaylara sünger çekmek zorundayız. Yeni bir lig başlayacak ve geçmişte yaşanan kötü olayları hatırlamak istemiyoruz."

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile gösterdiği başarılı performansın yanı sıra, magazin haberlerinde de adı sıkça anılmaya başlayan Serdar Özkan, bu konu ile ilgili ilk kez konuştuğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz sezon gece hayatı ile ilgili haberlerde adım anıldı ama ben hiçbir zaman çıkıp konuşmadım. Ancak insanların şunu bilmesi gerekiyor. Ben kendime zarar verecek hiçbir şey yapmam. Ayrıca ben bu formayı giyebilmek için 5 yıl bekledim. 4 farklı takımda kiralık oynadım. Gece hayatı için bu formayı bu kadar kolay bırakmaya niyetim yok. Kimse kusura bakmasın. Ama ben de genç bir insanım ve ben robot değilim. Tatil günlerimde dışarı çıkıp eğlenmek benim de hakkım. Eğer benim maçım Cuma günüyse ve haftasonu da izinliysem dışarı çıkıp eğlenebileceğimi düşünüyorum. Mağlup olduğumuz bir maçtan sonra tabi ki dışarı çıkmak aklıma gelmiyor. Ama futbol severlerin bize robotmuşuz gibi bakmamalarını, insan gibi bakmaların rica ediyorum. Sonuçta bu konuyla ilgili olarak çok üstüme gelindi. Ama tekrar söylemek istiyorum ben kendime zarar verecek hiçbir şey yapmam. Benim de bir ailem var. Benim de bakmakla yükümlü olduğu insanlar var. İnsanlar benim hakkımda konuşurken bunlara da dikkat etsinler."

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçlarında zaman zaman (A) Milli takım formasını giyen Serdar, turnuvayı televizyondan izlediği için üzgün olduğunu belirterek, "Turnuvayı televizyondan takip ettim ve bu beni çok üzdü. Orada olabilmek için can atıyorsunuz ama kısmet değilmiş. Önümde 2010 Dünya kupası var ve ban inşallah orada olacağım" diye konuştu.

Serdar gelecek sezon ilk 11'de yer almanın çok daha zorlaşacağını vurgulayarak, "Bu sezon Beşiktaş'ta oynamak daha zor olacak. Kadromuzda 33 tane futbolcu var. Bu oyunculardan 3 tane 11 çıkarabilirsiniz. Ancak bu isimlerden sadece 11 tanesi maçlara başlayabilecek. Herkes bu başarıyı yakalamak için varını yoğunu ortaya koyuyor. Antrenmanlarda da futbolcuların hırsını herkes görebiliyor. Ben sonuna kadar bu amacım için savaşacağım. Savaşmadan ve çalışmadan başaramazsınız. Ben her zaman ki gibi çalışacağım ve bu takımda oynayacağım"ifadelerini kullandı.

Serdar Özkan Türk futbolunda genç ve yetenekli oyuncuların üst seviyelerde başarılı olamadığını kabul ederken, "Biz genç milli takımlarda bir çok maç yapıyoruz. Bu seviyelerde karşılaştığımız bütün rakiplerimizi yenmemize rağmen, 20-21 yaşından sonra onlar bizden daha iyi seviyelere geliyor ve daha ön plana çıkıyorlar. Bunun sebebini biz de anlayamıyoruz. Ama Türkiye'de daha birçok yetenekli oyuncu var. Hatta Avrupa'nın birçok yerinden daha da kaliteli futbolcular çıkarabiliriz. Son Avrupa şampiyonasında yaşadığımız başarıdan sonra bu durumu daha da düzeltebileceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Genç futbolcu hedefleri arasında Avrupa'da futbol oynamanın da olduğunu da kaydederek, "Genç bir futbolcuyum ve önümde bir çok hedefim var. Bunların ilki Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak. UEFA Kupası veya Şampiyonlar Ligi finali görmek istiyorum. Hedeflerim hep bu doğrultu da olacaktır. Eğer Avrupa'da forma giyeceksem, hedefim İspanya Ligi. La Liga'da bir takımda forma giymek çok isterim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title