Haberler

2007 Özgür Aşk Yılı

2007'de Sizleri Ne Bekliyor, Diğer Burçlarla İlişkileriniz Nasıl Olacak?

2007'DE SİZLERİ NE BEKLİYOR, DİĞER BURÇLARLA İLİŞKİLERİNİZ NASIL OLACAK?

KOÇ-KOÇ: Heyecan verici ilişkiler içinde bulunacak ve birbirinizi tetikleyeceksiniz. İlişkiniz bu sene gelişerek büyüyecek. Karşılıklı anlayış içinde davranabilir, geleceğe yönelik hayaller kurabilirsiniz.

KOÇ-BOĞA: Birbirinizi anlamanız bu sene biraz zor. Koçların rahatlığı, Boğaları tedirgin edebilir. Ciddiye aldığınız konularda ortak bir görüşe varabilirsiniz fakat bu sene birbirinizi zorlamaktan kaçınmanız gerekiyor.

KOÇ-İKİZLER: Bu sene ilişkiniz çok farklı olabilir ve istekleriniz değişebilir. Fakat önemsediğiniz konular aynı olduğu takdirde süper bir ikili olabilirsiniz. Bu yıl kendinizi düşünecek fakat gelişime yönelik birbirinize katkıda bulunacaksınız.

KOÇ-YENGEÇ: Bu sene birbirinize tahammül etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle yılın ilk yarısı birbirinizi zorlamaktan kaçınmalısınız. Fakat birbirinizi hiçbir zaman olmadığı kadar anlayacak ve aşkınızı pekiştireceksiniz.

KOÇ-ASLAN: Bu sene birbirinize uygun bir çift oluşturacaksınız. Aranızda farklı bir çekim olabilir. Aslında mantık beraberliği kuracaksınız fakat duygular sizi bambaşka yerlere götürebilir.

KOÇ-BAŞAK: Bu sene Başaklar sizi zorlayabilir. Fakat Koçlar beklemediğiniz kadar tedbirli yönlerini ortaya çıkaracaklar ve Başaklar bu durumdan çok etkilenecek. Zorlayıcı fakat geliştirici bir ilişki yaşayabilirsiniz.

KOÇ-TERAZİ: Birbirinize karşı farklı bir çekim duyabilir ve bu sene birlikte olmaya karar verebilirsiniz. İlişkinizi yenileyecek ve isteklerinizi birlikte gerçekleştirmeyi başaracaksınız.

KOÇ-AKREP: Zor olmakla birlikte son derece yaratıcı bir ilişki içinde bulunacaksınız. Koçların özgür tabiatını kısıtlayan Akrepler bu yıl kendisini keşfedecek ve daha rahat olacak. Böylece ilişkiniz yeni boyutlar kazanacak.

KOÇ-YAY: Süper bir ilişki. Yayların kendini yenileme ihtiyacını destekleyecek olan Koçlar bu sene kendilerini yenileme fırsatını yakalayacaklar. Bu ilişki her ikinizin de aşama yapmasına yardımcı olacak.

KOÇ-OĞLAK: Aranızdaki anlaşmazlıkları gidermek için uygun bir yıl. Kariyer yapmaya konsantre olan Koçların tavrı Oğlakları memnun edecek ve çok daha özgür bir davranış sergileyecekler. İsteklerinizi gerçekleştirmenin keyfini birlikte yaşayabilir ve ilişkinizi farklı boyutlara ulaştırabilirsiniz.

KOÇ-KOVA: Kovaların zorlayıcı tavrı bu sene değişiyor ve Koçlar zafer kazanmışların edası içinde çok daha yapıcı ve anlayışlı olacaklar. İlişkiniz ilginç bir biçimde tamamen değişebilir ve hem kendinizi, hem de beraberliğinizi yenileme fırsatı bulabilirsiniz.

KOÇ-BALIK: Bu sene farklı bir ilişki anlayışı içine girebilir ve beklentileriniz tamamen değişebilir. İsteklerinizi ortaya koyarken birbirinize karşı anlayış göstermelisiniz. Ani değişimler ilişkinizi etkileyebilir. Fakat Koçların iyimser hali Balıkları etkileyecek ve duygularında değişiklik yaratacak.

*

BOĞA-BOĞA: Her ikiniz de olayları çok fazla ciddiye alıyorsunuz. Biraz daha rahat davranmak için gayret göstermelisiniz. Aslında alışkanlıklarınızı değiştirmek için birbirinizi zorlayabilirsiniz. Fazla üstelemeyin.

BOĞA-İKİZLER: Zor bir beraberlik. Bu seneyi atlatırsanız önünüzde çok zamanınız olacak. Birbirine anlayış göstermek için çok fazla gayret göstermeniz gerekebilir. Birbiriniz sayesinde büyüyeceksiniz.

BOĞA-YENGEÇ: Birbirinizi anladığınız halde bu sene çok fazla zorlayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısına kadar sabretmeyi başarabilirseniz, daha sonra ilişkiniz yeni boyutlar kazanacak.

BOĞA-ASLAN: Zor bir ilişki. Bu sene birbirinize tahammül etmeyi başarabilirseniz, aşama yapacaksınız. Aslanlar, sabırlarını zorlayan Boğaları özgürleşmeleri için zorlayacak. Sert fakat geliştirici bir ilişki yaşanabilir.

BOĞA-BAŞAK: Farklı istekler içinde bulunan Başaklar, bu sene Boğaları zorlayabilir. Ancak Boğalar, sarsılmaz iradeleriyle Başakların kendilerini keşfetmelerine yardımcı olabilirler. Ani başlayan aşklar yaşayabilirler.

BOĞA-TERAZİ: Bu sene farklı istekler içinde bulunsanız bile birbirinize yardımcı olmayı denemelisiniz. Şansı yükselen Teraziler daha anlayışlı davranabilir ve Boğaların rahatlamasını sağlayabilirler.

BOĞA-AKREP: İlişkilerinizi gözden geçireceğiniz bir yıl geçireceksiniz. Birbirinizin üzerine gitmekten kaçınmalısınız. Yılın ilk yarısını atlatırsanız, ikinci yarısı ilişkinizi yeni bir platforma oturtacaksınız.

BOĞA-YAY: Duygularınızın değiştiği bir sene. Farklı istekler içinde bulunacaksınız fakat aynı zamanda birbirinizi anlayacaksınız. Yayların rahatlığı Boğaların özgürleşmesini sağlayacak.

BOĞA-OĞLAK: Son derece keyifli bir ilişkiniz olacak. Boğaların ciddiye aldığı konulara yönelik Oğlaklar destekleyici bir tavır içinde bulunacaklar. Böylece sorunları birlikte aşabilirsiniz.

BOĞA-KOVA: Zor bir ilişki. Fakat her şeye rağmen sürdürmeyi başarabilirsiniz. Kovalar isteklerini ortaya koymayı başaracak ve Boğaların ciddi tutumuyla rahatlayacaklar. Ancak ilişkiyi fazla zorlamamak gerekiyor.

BOĞA-BALIK: İlginç bir beraberlik. Balıkların yaratıcılığını destekleyen Boğalar ilişkilerini yeni boyutlara taşıyacaklar. Ancak tutucu ve rahatsız olan Boğaların çok fazla gayret göstermeleri gerekiyor.

*

İKİZLER-İKİZLER: Bu sene sizin için ilişkiyi sürdürmek zor olabilir. Ayrıntıların içine dalabilir ve başka havalardan çalabilirsiniz. Değişim rüzgárlarını tutan Satürn, ilişkinizi ciddiye almanıza yardımcı olabilir.

İKİZLER-YENGEÇ: Bu sene birlikteliğinizi yenileyebilir ve isteklerinizi ortaya koymayı başarabilirsiniz. Böylece ilişkiniz çok daha keyifli ve güzel olacak. İkizlerin değişen haline uyum gösteren Yengeçler farklı beklentiler içine girebilirler.

İKİZLER-ASLAN: Bu sene birbirinizin değişmesine katkıda bulunacaksınız. Olayları büyüten İkizler, Aslanın müdahalesiyle gerçekleri yakalamayı başarabilir ve Aslanlar, İkizlerin yardımıyla statü kaygısından uzaklaşabilir.

İKİZLER-BAŞAK: Çok zorlayıcı bir ilişki. İlginç bir beraberliği gerçekleştirebilir ve bu ilişki aracılığı ile kendilerini keşfedebilirler. Bu sene sıra dışı bir aşk yaşayabilirsiniz.

İKİZLER-TERAZİ: Bu sene Teraziler olayları daha fazla ciddiye alacak. Ancak rahat davranmayı başaran Teraziler, İkizler ile ilişkilerini çok daha sıcak hale getirebilir ve İkizler kendilerini fazla zorlamadan değiştirmeyi başarabilirler.

İKİZLER-AKREP: Farklı beklentilerin ortaya çıktığı bir yıl. İkizler tipleri Akreplere çekici geliyor. Ani değişimler Akrepleri rahatsız etse bile bu sene uyumlu bir ilişki yaşayacaklar.

İKİZLER-YAY: Bu sene sizin için zor bir yıl. Fakat Yayların iyimserliği ilişkiye yansıyacak ve İkizlerin ayrıntılarla ilgilenmesinden keyif alacaklar. Birlikte büyük değişimler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER-OĞLAK: Oğlakların tahammülünü sınayacak olan İkizler için bu sene pek kolay geçmeyebilir. Fakat Oğlaklar son derece kararlı ve sabırlı davranarak İkizlerin değişmesine yardımcı olabilirler.

İKİZLER-KOVA: Bu sene ilişkinizi çok farklı bir noktaya getirebilirsiniz. İkizler tamamen değişirken, Kovalar alışkanlıklarını değiştiriyorlar. Böylece birbirinize uygun bir çift haline dönüşebilirsiniz. Farklı beklentiler ve heyecan uyandıran istekler, ilişkinizi renklendirecek.

İKİZLER-BALIK: Birbirinize ilk görüşte aşık olabilir ve aniden başlayan bir aşk macerası yaşayabilirsiniz. Ancak bu ilişki başladığı gibi aniden bitebilir. İlişkisini sürdürmeyi başaranlar ise değişimin yarattığı gerilimi birbirlerine yansıtmasalar iyi olacak.

*

YENGEÇ-YENGEÇ: Sessiz ve derinden gelişen ilişkiler içinde bulunabilirsiniz. Birbirinizi kimsenin anlayamayacağı kadar kuvvetli anlıyorsunuz ve bu durum birbirinizi vazgeçilmez yapıyor.

YENGEÇ-ASLAN: Yengeçler Aslanın kendisini göstermesine izin verirse mükemmel bir ilişki yaşanabilir. Yengeçlerin gizli kapaklı tutumu Aslanları rahatsız etse bile bu beraberlik heyecan verici.

YENGEÇ-BAŞAK: Bu sene ilişkinizde ani heyecanlar yaşayabilirsiniz. Sorgulayan ve değişen Başaklar, Yengeçlerin güven ihtiyacını sarsabilir. Fakat bu beraberlik son derece geliştirici olabilir.

YENGEÇ-TERAZİ: Özgürleşmeye başlayan Yengeçler ile giderek rahatlayan Terazi arasında uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Terazi ile Yengeçler arasında ilginç bir çekim meydana geliyor.

YENGEÇ-AKREP: Birbirinize son derece uygun olduğunuz halde bu sene değişen istekleriniz ilişkinizi zorlaştırabilir. Kuruntulardan kaynaklanan baskıyla hareket eden Akrepler Yengeç'in hayal gücünü tetikleyecek.

YENGEÇ-YAY: Maceracı Yay ile tedbirli Yengeç arasında ilginç bir aşk doğabilir. Birden bire başlayan bir aşk macerası her ikiniz için de değiştirici olacak. Yengeçler kendisini keşfederken Yaylar ise değişen isteklerini sorgulayacaklar.

YENGEÇ-OĞLAK: Heyecan uyandırıcı bir aşk yaşayabilir ve birbiriniz için yaratılmış olduğunuzu anlayabilirsiniz. Değişen isteklerinizin yaratacağı gerilim son derece çekici olabileceği gibi itici de olabilir.

YENGEÇ-KOVA: Olayları ciddiye alan Kovalar bu sene Yengeçlerin bilinçaltını tetikleyebilir ve ilginç aşklar ortaya çıkabilir. Kovalar ile Yengeçler arasında bu yıl özel bir çekim var.

YENGEÇ-BALIK: Heyecan uyandıran bir aşk macerası yaşayabilir ve birbirinizi etkileyerek değiştirebilirsiniz. Özgürlüğüne düşkün Balıklar ile koruyucu Yengeçler arasında gerilim olsa bile sürprizlerle dolu bir ilişki mümkün.

*

ASLAN-ASLAN: Her ikiniz de kariyere odaklandığınız için müthiş bir iş birliği yapabilirsiniz. Fakat birbirinizin tarzını değiştirmeye çalışırken ilişkiniz sarsılabilir.

ASLAN-BAŞAK: Başakların değişen hali Aslanları rahatsız edebilir. Fakat Başakların değişim arzularını anlayan Aslanlar bu durumdan keyif alacak, Başaklar ise Aslanların kendilerini gösterme arzularını anlayışla karşılayacak.

ASLAN-TERAZİ: Bu sene Teraziler, Aslanlara çok iyi gelecek. Özellikle ciddiye aldığınız konularda buluşabilirseniz aranızda son derece sıcak bir ilişki doğacak.

ASLAN-AKREP: Çekişmeli ve zor bir ilişki. Ancak birbirinizi etkileyebilir ve değiştirebilirsiniz. Kendisini yenilemek isteyen Aslanlar ile tarzını değiştirmek isteyen Akrepler arasında özel bir çekim var.

ASLAN-YAY: Birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alacaksınız. Seyahatler ve ilginç gösteriler her ikinizin de ilgisini çekecek ve son derece uyumlu bir ilişki yaşayacaksınız.

ASLAN-OĞLAK: Bu sene Aslanlar hedeflerine ulaşabilmek uğruna çok çalışabilir ve Oğlaklara pek ilgi göstermeyebilir. Ancak gerçekçi bir Oğlak bu durumdan pek rahatsızlık duymayacak ve hatta Aslanı destekleyecek.

ASLAN-KOVA: Bu sene birbirinize karşı sabırlı davranacak ve bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek için birbirinize yardımcı olacaksınız. Geçen seneyi atlatmış ve ilişkilerini hala sürdürmeyi başarmış olan çiftler bu sene rahatlıyor.

ASLAN-BALIK: Balıklar, Aslanların karizmasından etkilense bile bu sene farklı beklentiler ve marjinal kişiler ilgilerini çekecek. Gösterişli Aslanlar Balık'ın bu isteğini anlamayabilir.

*

BAŞAK-BAŞAK: Değişimlerini birlikte gerçekleştirmeyi başarabilirlerse müthiş bir ikili olabilirler. Fakat özgürleşen, değişen ve hayatında radikal değişiklikler yapmak isteyenler arasında büyük bir gerilim yaşanabilir.

BAŞAK-TERAZİ: Bu sene yıldırım aşklar yaşanabilir. Büyük bir keyifle isteklerini gerçekleştirmeyi başaran Teraziler, değişimin gerilimini yaşayan huzursuz ve gergin Başakları destekleyebilir ve rahatlatabilir.

BAŞAK-AKREP: Her ikisi de yaptıkları plan, proje ve strateji açısından birbirlerini inceleyen ve "En iyi" olanı tebrik ederek gelişen bu beraberlik, Başakların farklı isteklerinin ortaya çıkmasıyla birlikte değişebilir.

BAŞAK-YAY: Gerilimli ve zor bir ilişki. Tedbirli bir macera nasıl yaşanırsa, Başak-Yay arasındaki ilişki de aynı biçimde yaşanabilir. Kariyer ve geleceğe yönelik istekleri artan Yaylar bekledikleri desteği bulamayabilirler.

BAŞAK-OĞLAK: Her ikiniz de uzun vadeli gelecek ve güvenlik peşinde olduğunuz için aranızda özel bir çekim var. Ancak bu sene Başakların değişen davranışları karşısında Oğlaklar çok şaşırabilir.

BAŞAK-KOVA: Son derece ilginç bir çift oluşturabilirsiniz. Özgürlük ve farklı beklentiler içine giren Başaklar, Kovaları çok çekici bulabilirler. Ve Başakların stratejisi Kovaları etkileyebilir.

BAŞAK-BALIK: Kaçamak aşklar, başka arzularlar ve çok fazla beklenti içine girerek birbirlerini zorlayacaklar ve şimşeklerin çakacağı bir ilişki yaşayacaklar. Yıldırım aşklar ve sürpriz ilişkiler, gerilimi de getirebilir.

*

TERAZİ-TERAZİ: Bu sene birbirinizi destekleyecek ve birlikte olmaktan büyük bir zevk alacaksınız. Gerçekleştirmek istediğiniz ve bir türlü ortaya koyamadığınız ne varsa, bu sene birlikte ortaya koyabilirsiniz.

TERAZİ-AKREP: Hükmetmek isteyen Akrepler, bu sene Teraziler üzerinde etkili olamadıklarını görebilir ve bunun sıkıntısını duyabilirler. Akrepler, Teraziler ile çok keyifli vakit geçirecek.

TERAZİ-YAY: Heyecan verici bir ilişki yaşayabilir ve birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Macera arzusu uyanan Yaylar, özgürlüğünü destekleyen Terazilerle müthiş bir aşk yaşayabilir.

TERAZİ-OĞLAK: Oğlakların baskısından bunalan Terazi bu sene kaçabilir ve Oğlaklar özgürlüğünü ilan edebilir. Ancak Teraziler iyimser olacakları farklı bir sene geçirecekler ve Oğlakları yumuşatacaklar.

TERAZİ-KOVA: Terazilerin kariyer arzusunu destekleyen Kovaların yaratacağı baskı Terazilere iyi gelecek. Ayrıca Terazilerin rahat ve iyimser hali Kovaları yumuşatacak ve son derece uyumlu bir çift oluşturacaklar.

TERAZİ-BALIK: Terazinin sakin ve rahatlatıcı hali Balıklara çok iyi gelecek. Terazi, zaman zaman derinleşen ve hayatı sorgulayan Balık'ı denizin derinliklerinden çekip çıkaracak.

*

AKREP-AKREP: Akreplerin birbirlerini anlama düzeyi çok yüksek. Fakat bu sene birbirlerini yanlış anlayabilir. Buna karşılık yaratıcı çalışmalar içinde bulunan Akrepler ise müthiş bir aşk yaşayacaklar.

AKREP-YAY: Yayların değişen duyguları Akreplerin yaratıcı enerjilerini tetikleyecek ve kendilerini yeniden keşfetmelerini sağlayacak. Buna karşılık Yaylar yeni maceraların peşinden koşmayı arzu edebilirler.

AKREP-OĞLAK: Birbirini destekleyen ve geliştiren bir ilişki. Kendisini yenilemek isteyen Akrep, Oğlak'ın da kendisini yenilemesini bekleyecek. Bu durum değişimden hoşlanmayan Oğlakları zorlayabilir.

AKREP-KOVA: Bu sene birbirini zorlayan bu birliktelik farklı boyutlara ulaşacak. Kovalar kariyer çalışmalarına konsantre olacak ve Akrep de onları destekleyecek. Farklı bir heyecan ve ilginç bir aşk yaşayabilirler.

AKREP-BALIK: Akrep-Balık arasında manyetik bir bağın olması ilginç bir aşk ilişkisinin doğmasına neden olacak. Değişimin gerilimi içindeki Balıklar, Akreplerden çok etkilenecekler.

*

YAY-YAY: Bu sene Yaylar arasında son derece etkileyici ve değiştirici bir ilişkinin yaşanması mümkün. Birlikte doludizgin macera peşinde koşabilir ve uzun seyahatler yapabilirler.

YAY-OĞLAK: Oğlakları kolay idare eden Yaylar iyimser tavırlarıyla Oğlak'ı etkileyebilir ve rahatlamasını sağlayabilir. Özellikle bu sene Yay-Oğlak arasında heyecan uyandıran bir aşk macerası yaşanabilir.

YAY-KOVA: Bu sene kendisini ciddiye alan Kova, Yayın da kendisini ciddiye alması için zorlayacak. Ancak Yayın esprileri karşısında yumuşayabilirler. Birlikte geleceğe yönelik projeler yapabilirler.

YAY-BALIK: Yay-Balık arasında müthiş bir aşk yaşanabilir ve ani heyecanlar sarsıcı olabilir. Birbirini besleyen ve geliştiren bir ilişki yaşanabileceği gibi değişimin kuvvetli etkisiyle özgürlük arzusu çatışma yaratabilir.

*

OĞLAK-OĞLAK: Rahat ve sakin bir ilişki. Birbirinizi zorlamadığınız sürece sorun yok. Yılın ilk yarısı ortaya çıkan beklentiler yıl sonuna doğru görünür hale gelecek. İlişkinizi gözden geçirebilirsiniz.

OĞLAK-KOVA: Bu sene kariyer çalışmalarına odaklanmış Kovayı Oğlak destekleyecek ve birlikte zirve için çalışacaklar. Çıkarların buluştuğu bu sene birlikteliğinizi çok daha ileri götürebilir.

OĞLAK-BALIK: Değişimin güçlü etkisi altında bulunan Balıkları düşüncelerin derinlerinden çıkaran Oğlaklar arasında sürpriz bir aşk yaşanabilir. Oğlakların kararlı tutumu, Balıkların önlerinde duran fırsatı görmelerini sağlayacak.

*

KOVA-KOVA: Bu sene Kovalar arasındaki ilişki son derece iddialı ve çekişmeli olsa da, geliştirici ve değiştirici olacak. Birbirinizin tarzını değiştirebilir ve kariyer çalışmalarınızda birbirinizi destekleyebilirsiniz.

KOVA-BALIK: Balıkların değişen hali Kova'ya çok çekici gelebilir ve hatta kendisini Balık'ın gizemine kaptırabilir. Balık için Kova, heyecan uyandıracak bir liman niteliğinde. Son derece ilginç aşklar yaşanabilir.

*

BALIK-BALIK: Keşif yolculuğuna birlikte çıkabilir ve heyecan verici bir macera yaşayabilirsiniz. Değişimin gerilimi her ikiniz için de aynı seviyede olduğundan bu sene fırtınalı bir aşk yaşayabilirsiniz.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title