Haberler

2 Metre Boyundaki Ümit Tuncel'in Acılı Ailesi Konuştu

2 metre boyundaki Ümit Tuncel'in acılı ailesi konuştu İngiltere'de ayakları büyük diye ehliyet verilmediği için gündem olmuştuİSTANBUL - Ayakları 50 numara olduğu için İngiltere'de bir dönem araba kullanma ehliyeti alamayan ve bu nedenle uzun süre gündem olan Ümit Tuncel'in ailesi,...

2 metre boyundaki Ümit Tuncel'in acılı ailesi konuştu

İngiltere'de ayakları büyük diye ehliyet verilmediği için gündem olmuştu

İSTANBUL - Ayakları 50 numara olduğu için İngiltere'de bir dönem araba kullanma ehliyeti alamayan ve bu nedenle uzun süre gündem olan Ümit Tuncel'in ailesi, Büyükçekmece'de gasilhane önünde işlemlerin bitmesini bekliyor. Tuncel'in acılı ailesi konuştu.

İngiltere'de yaşayan 2 metre 14 santim boyundaki 38 yaşındaki Türk mühendis Ümit Tuncel geçtiğimiz gün akşam saatlerinde tatil için geldiği Büyükçekmece'de fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Tuncel'in kesin ölüm nedeni için otopsi yapılırken cenaze işlemler için acılı aile Büyükçekmece'de gasilhane önünde bekliyor.

Tuncel'in kardeşi Nazlı Yanılmaz, ağabeyinin Türkiye'ye geldiğinden haberi olmadığı ifade ederek, "Ölüm saati ve ölüm yeri ile ilgili çok farklı şeyler söyleyenler var. Şüpheli ölüm olarak adlandırıldığı için otopsi yapıldı bunun sonucunu 2 ay sonra alabileceğiz. Son dönemlerde özellikle ailesi olarak Türkiye'ye gelip gittiğinden bizim haberimiz olmuyordu" dedi.

Uzun süre kalp masajı yapılmış

Tuncel'in eşinin kardeşi Aynur Sancaktar ise, "Bizde kalıyordu. Çarşamba günü gelmişti. Pazar gecesi de sabaha karşı rahatsızlandı. Hastaneye kaldırıldı. Bir saat kalp masajı yapıldığı söylendi bize. Maalesef kaybettik" diye konuştu.

Haberlerden sonra ehliyet alabilmiş

Ümit Tuncel, 2009 yılında İngiltere'de ayaklarının 50 numara olması nedeniyle ehliyet alamamış, bu nedenle de günlerce medyanın gündeminde kalmıştı. Tuncel, İngiltere'de de çıkan haberlerden sonra ehliyet alabilmiş.

Öte yandan Tuncel'in ikindiye müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Büyükçekmece 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title