Haberler

2 Gün Önce Teskeresini Alan Genç Nehirde Kayboldu

Mersin'in Tarsus İlçesinde 2 Gün Önce Teskeresini Alıp Yakınlarını Ziyarete Gelen Genç, Seyhan Nehri'nde Kayboldu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde 2 gün önce teskeresini alıp yakınlarını ziyarete gelen genç, Seyhan Nehri'nde kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, Düzce'de askerlik yapan Fethi Çakar (22), 2 gün önce teskeresini alıp Tarsus'un Ağzıdelik köyünde oturan yakınlarının yanına geldi. Çakar, arkadaşı Casım Tunç (19) ile birlikte Tabaklar köyüne gitmek için Hamzabey mevkiindeki Seyhan Nehri'den karşıya yüzerek geçmek istedi. Fethi Çakar, girdiği suda aniden kayboldu. Arkadaşı Casım Tunç, nehirde kaybolan arkadaşını kurtarmak için çevreden yardım istedi.

Tarsus Jandarma ekipleri, 112 Acil Servis ekipleri, Mersin ve Adana Sualtı Kurtarma Timleri de olay yerine gelerek Fethi Çakar'ı arama çalışmalarına başladı.

Casım Tunç, arkadaşı Fethi Çakar'ın Düzce'de askerlik yaptığını ve 2 gün önce teskeresini alıp yanlarına geldiğini belirterek, "Şanlıurfa'daki ailesini aramak istedi. Telefonunun şarjı bitmişti. Beraber Seyhan Nehri'ne geldik. Fethi, nehrin karşısındaki tekneyi alıp gelecekti ve birlikte karşı köye gidip telefonunu şarj edecektik. Ama arkadaşım nehirde gözlerimin önünde kayboldu" diyerek gözyaşı döktü.

(EY-AB-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title