Haberler

15 Yaşındaki Çocuk 54. Suçunda Tutuklandı

Rize'de, Henüz 15 Yaşında Olan E.c. İsimli Çocuk, Karıştığı 53 Suçun Ardından Cep Telefonu Hırsızlığı Yapmaktan Tutuklanarak Cezaevine Konuldu.

Rize'de, henüz 15 yaşında olan E.C. isimli çocuk, karıştığı 53 suçun ardından cep telefonu hırsızlığı yapmaktan tutuklanarak cezaevine konuldu.

15 yaşındaki E.C., Rize'de şu ana kadar karıştığı 53 farklı suçtan sonra yakalanmış ancak yaşı küçük olduğu için serbest bırakılmıştı. E.C., son olarak 19 Nisan 2008 tarihinde emniyeti suistimal yoluyla cep telefonu hırsızlığı yapmak suçundan suçu işlediği arkadaşıyla birlikte yakalandı. Çıkartıldığı mahkeme tarafından yaşı küçük olmasına rağmen tutuklanan E.C., Trabzon Bahçecik Cezaevi'ne konuldu.

Yaşı küçük olduğu için ceza ehliyeti bulunmayan E.C.'nin şu ana kadar Rize'de 44 kez iş yerinden hırsızlık, bir kez evden hırsızlık, üç kez yağma, bir kez emniyeti suistimal yoluyla hırsızlık ve 5 kez de hırsızlığa teşebbüs suçları tespit edilmişti.

(GF-MU-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title