Haberler

Zümrüt Prensesi Yeniden Kuşadası'nda

Kuşadası'na Sabah Saatlerinde Yanaşan Emerald Prencess 14 Gün Sonra Kuşadası Limanına İkinci Seferini Gerçekleştirdi. Amerikalı 3 Bin Yolcusu ile Kuşadası'na Gelen Emarald Prencess' Den İnen Turistlerden Çoğu Efes ve Meryem Ana Evi'ni Ziyaret Edip Hacı Olmak İçin Otobüslerle Limandan Ayrılırken Geriye Kalan Yolcular Kuşadası Çarşılarına Akın Etti. Bu Arada, Türkiye'ye Gelen En Büyük Gemi Olma...

Kuşadası'na sabah saatlerinde yanaşan Emerald Prencess 14 gün sonra Kuşadası Limanına ikinci seferini gerçekleştirdi. Amerikalı 3 bin yolcusu ile Kuşadası'na gelen Emarald Prencess' den inen turistlerden çoğu Efes ve Meryem Ana Evi'ni ziyaret edip hacı olmak için otobüslerle limandan ayrılırken geriye kalan yolcular Kuşadası çarşılarına akın etti. Bu arada, Türkiye'ye gelen en büyük gemi olma özelliğini kazanan ve bugün ikinci seferini yapan Emerald Princess'in turizm sezonu boyunca 14 kez daha Kuşadası'na geleceği açıklandı. Dev geminin sezon boyu gerçekleştireceği 16 sefer ile Kuşadası'na getireceği Amerikalı turist sayısının yaklaşık 50 bini bulacağı kaydedildi.

Kuşadası limanına Mart ve Nisan ayında toplam 55 gemi seferi ile 36 bin 783 yolcu giriş yaptı. Liman işletmesi Ege Ports yetkililerinden alınan bilgiye göre; Mayıs ayında Kuşadası limanına 83 gemi seferi gerçekleşecek. 2007 de Kuşadası limanına gelecek dünyanın en büyük kruvaziyer şirketlerine ait gemiler arasında yer alan Holland American Lines, Princess Cruises ve Royal Carabian Cruises , Grand Princess, Royal Princess, Star Princess, Queen Elizabeth, Sea Dream 1 ve 2, Amsterdam, Roterdam, Prinsendam, Wind Sprit, Wind Star, Galaxy, Splendeur Of The Seas, Millenium, Briliance OfThe Seas, Corinthian, Celebrity Serenity, Star Flayer, Silver Wind, Silver Whisper, Silver Cloud, Adventure, Europa, Sea Born Sprit, Sea Born Pride, Nautica, Regatta, Seven Seas Navigator, Seven Seas Voyager ve Voyager Veendam, Westardam, Legend Of The Seas, Artemis, İnsignia ve Emerald Princess sezon sonuna kadar Kuşadası limanına seferlerini gerçekleştirecek.

(ZH-İK-YK)

30.04.2007 18:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title