Haberler

"Zor Bir Dönem Bizi Bekliyor"

Güncelleme:

TFF Başkanı Mahmut Özgener, Eylül Ayı İle Beraber Zor Bir Dönemin Kendilerini Beklediğini Söyledi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçlarının eylül ayında başlayacağını belirterek, "Zor bir dönem bizi bekliyor" dedi.

A Milli Takım'ın İnönü Stadı'ndaki antrenmanını takip eden Özgener, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin futbol hasretinin bu hafta sona ereceğini vurgulayan Özgener, "Önce Romanya ile yapacağımız özel milli maçla, ardından da Süper Lig maçlarıyla bu futbol hasretini gidereceğiz" şeklinde konuştu.

Mahmut Özgener, A Milli Takım'ın, Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçları öncesi Romanya ile 11 Ağustos Çarşamba günü yapacağı son hazırlık maçından iyi sonuç beklediklerini ifade ederek, "İnşallah bu son hazırlık maçımızda iyi bir netice alırız, ama önemli olan eylül ayında Kazakistan maçıyla başlayacak süreç. Eylül ayında Kazakistan maçıyla başlayacak zor bir dönem bizi bekliyor. Futbolun en büyük organizasyonu olan Dünya Kupası'nda olamamanın üzüntüsü hep birlikte yaşadık. İnşallah bu sefer sıradaki büyük organizasyon olan Avrupa Şampiyonası'na katılabiliriz. Gruptaki her maçın ayrı önemi var. İnşallah iyi bir başlangıç olur" diye konuştu.

Bu hafta başlayacak olan Süper Lig ile ilgili de konuşan Özgener, şunları söyledi:

"Herkesin dileği, güzel futbol oynanması, futbolun hep güzelliklerinin ön plana çıktığı, konuşulduğu ve tartışıldığı bir sezon geçmesi. Tabii ki zaman zaman eleştiriler de olacaktır. Ama yapıcı eleştirilerin olduğu, dostluğun ön planda tutulduğu bir sezon bekliyorum."

Özgener son olarak, takımların yaptıkları önemli transferlerin ligde rekabeti artıracağını dile getirerek, "Tabii ki ligin kalitesi yükseldikçe, futbolumuz da daha iyi yerlere gelecektir. Bu konuda çok umutluyum. Daha da rekabetçi bir lig izleyeceğimizi düşünüyorum. Takımlarımız neticede önemli transferler yaptılar. Renkli oyuncuları izleyeceğiz. Bundan da mutluluk duyuyorum. Ligimizi güzelleştirecek işler. İnşallah futbolumuzu daha ileriye götürecek bir sezonu hep beraber yaşarız. Ligimizin performansının, milli takımımıza da yansıyacağını düşünüyorum" dedi.

İSTANBUL/ DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title