Haberler

Zonguldak: Türk Ocağı'ndan Ortadoğu'da Yaşananlara Tepki

Türk Ocağı Zonguldak Şube Başkanı Erol Şeref, Ortadoğu'da yaşanan katliamlara, Türkiye'nin sessiz kalmaması gerektiğini söyledi.

Türk Ocağı Zonguldak Şube Başkanı Erol Şeref, Ortadoğu'da yaşanan katliamlara, Türkiye'nin sessiz kalmaması gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin bulunduğu iç ve dış şartlar açısından çok kritik bir süreç yaşadığını ifade eden Türk Ocağı Zonguldak Şube Başkanı Erol Şeref, sessiz sedasız binlerce masum insanın büyük Ortadoğu projesi kapsamında katledildiğini vurguladı. Erol Şeref, "AB'nin tahammül edilemez dayatmalarının yanısıra, Kıbrıs, Ege ve Irak'taki yeni yapılanma ve sıcak gelişmeler, devletimizi ve milletimizi doğrudan etkilemektedir. Irak'ta Amerika, Filistin'de İsrail vuruyor, yakıyor, yıkıyor, öldürüyor. Türkiye'de PKK vuruyor, öldürüyor. Dünya, demokrasi ve insan hakları adına susuyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti böyle olmamalıdır. Türk Devleti, tarihi gücünü ve kimliğini öne çıkarmalıdır. Korkak, kişiliksiz, kimliksiz ve biçare bir yapı Türk milletinin ve devletinin yapısı olamaz, olmamalıdır. Ekonomik güçsüzlük bahaneleri, devletimizin tarihi gücünün önüne set olarak konmamalıdır. Bu geçerli bir mazeret olarak görülmez niteliktedir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title