Haberler

Zonguldak: Dyp Zonguldak İl Başkanı Cevahir'den Eleştirilere Yanıt

DYP Zonguldak İl Başkanı Enver Cevahir, kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt vererek, kimsenin adayı olmadığını söyledi.

DYP Zonguldak İl Başkanı Enver Cevahir, kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt vererek, kimsenin adayı olmadığını söyledi.

DYP Zonguldak İl Başkanı Enver Cevahir, parti binasında yaptığı basın açıklamasında, DYP'li Kilimli Belde Belediye Başkanı Ali Arslankılıç'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi. Cevahir, "Hiçbir zaman nakavt olmadım. Ali Arslankılıç, bizim başkanımızdır. Benim için söylediği bazı sözlere üzüldüm. Bu sözleri, siyasi suçluluk ifadesi olarak yorumluyorum. Siyasette kırgınlıklar, dargınlıklar olabilir. Başkanımızın bize çok iyilikleri olmuştur. Beni başkasının adamı olarak göstermesi yanlıştır. Ben kimsenin adayı olmam, ben partim için aday olurum. İl Başkanlığı'na adayım, hem de adam gibi adayım. Biz herkesi kucakladık ama kucakladıklarımız bizi arkamızdan hançerledi. Başkanımızın siyasette daha seviyeli olmasını isterdik. Beni hiç kimse bir yerlere çekmeye çalışmasın, beni ne sandık devirecek, ne Ali Arslankılıç, ne de bir başkası. Zonguldak'ta hedefimiz birinci parti olmak, buna da hakem olan halkımız karar verecektir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title