Haberler

Zinedine Zidane: Futbolu Seven Benzema'yı da Sevmeli

Güncelleme:

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, vatandaşı olan Karim Benzema'ya gelen eleştirilere siper oldu, oyuncusunu yine savundu.

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, Karim Benzema'ya yapılan eleştirilere yanıt verdi ve oyuncusuna sahip çıktı.

"İNSANLARI İKNA ETMEK ZORUNDA DEĞİLİM"

Benzema'nın oyun içindeki katkısına değinen Zidane, "İnsanları ikna etmek zorunda değilim. Benzema 9 yıldız burada kendini kanıtladı, onu çok beğeniyorum. Gol atmadığı için eleştiriyorlar ama başka şeyler yapıyor." ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine bir gazeteci ile Zidane arasında ilginç bir diyalog yaşandı:

Muhabir:"Futbolu seven, Benzema'yı da sevmek zorunda mı diyorsunuz?"

Zidane: "Evet. Sen sevmiyor musun?

Muhabir: "Bir oyuncu, bir forvet olarak ben geçen seneki Morata'yı tercih ederim."

Ziadne:"Olabilir, bu senin fikrin. Karim burada olmayı hak ediyor."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Zinedine Zidane Karim Benzema Real Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (7)

Eksikbilgi:

Irkçı bir zihniyet Karim benzema nın kariyeri ortada . Moratta Kırk fırın ekmek yemesi lazım Benzamaya yetişmesi için

2
0
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

ne alaka toprakçılıkla futbol cahili adam futbolcu önceki teknik direktörlerdemi cezayir asıllı fransızmıydı sizin futboldan anlamış gibi görünen futbola fransız

0
0
yanıtYanıtla
Bakü:

bundan öncede Zidan yoktu ve Benema oynuyordu şimdi zidan var yine de benzema oynuyor, ne alakası var!!!Zidan haklı,

0
0
yanıtYanıtla
sss:

gomisin hakkını verin benzema realde diye hakedenin hakkını yemeyin milli takım için

0
0
yanıtYanıtla
1:

BENZEMA REAL MADRİDİN OYUNCUSU DEĞİL . BENZEMA VALENCİA SEVİLLA GİBİ TAKIMLARIN OYUNCUSU .

0
0
yanıtYanıtla
babazula:

ulan topu görsen bomba diye karakola götürürsün müptezel

yanıt0
yanıt0
Sizene:

Tamam geçin siz bu adamın yerinde oynayın o zmn çok bişey biliyomuş gibi konuşmayın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title