Haberler

Zıco: "3 Puan İçin Sahaya Çıkacağız"

UEFA Kupası (H) Grubu'nda Yarın Deplasmanda Celta de Vigo'ya Karşı Oynayacak Olan Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Zico, "Atak Oynayıp 3 Puan İçin Sahaya Çıkacağız" Dedi.

UEFA Kupası (H) Grubu'nda yarın deplasmanda Celta De Vigo'ya karşı oynayacak olan Fenerbahçe'de, teknik direktör Zico, ''Atak oynayıp 3 puan için sahaya çıkacağız'' dedi.

Maçın yapılacağı Balaidos Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Zico, ''Beraberlik de iyi bir sonuç olabilir. Ama biz savunma ağırlıklı oynarsak daha çok zorlanırız. O yüzden her zamanki gibi hücuma yönelik oynayıp kazanmaya çalışacağız'' diye konuştu. Brezilyalı teknik adam, Fenerbahçe'nin önümüzdeki 15 gün içindeki 5 maçının ''hayati bir test'' niteliğinde olduğunu vurgulayarak, ''Azim, kararlılık ve isteğimizi göstermeliyiz. Bu 15 gün, zorlukları aşıp aşamayacağımızı gösterecek bir süreç olacak'' değerlendirmesinde bulundu.

Hafta sonunda Galatasaray ile yapacakları derbinin hiçbir biçimde UEFA Kupası maçına etki etmeyeceğini vurgulayan Zico, kadrosundaki oyuncuları da maç maç değerlendirdiğini söyledi.

İstatistiklerde Fenerbahçe'nin hiçbir İspanyol takımına karşı galibiyetinin olmamasının hatırlatılması üzerine Zico, ''Bu dezavantajı yarın sonlandırabiliriz'' dedi.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü ile ilgili gündemde olan 'şike' iddiaları konusunda kulüp yöneticilerinden hiçkimseyle konuşmadığını ve bilgi almadığını belirten Zico, ''Biz profesyoneliz. Aslında bu konuları yalnızca konunun muhatapları yorumlamalı. Biz, kendi işimizi düzgün yapıp kazanmak için profesyonelce mücadelemizi veriyoruz'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title