Haberler

Zeytinburnu'nda Silahlı Yaralama

Zeytinburnu'nda Kimliği Belirsiz Bir Kişinin Silahından Çıkan Kurşunla Yaralanan Şahıs Hastaneye Kaldırıldı. Olayda Ağır Yaralanan Şahsın Üzerinde de Bir Silah Olduğu Ortaya Çıktı.

Zeytinburnu'nda kimliği belirsiz bir kişinin silahından çıkan kurşunla yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı. Olayda ağır yaralanan şahsın üzerinde de bir silah olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 15.30 sıralarında Zeytinburnu Turan Güneş Caddesi üzerinde meydana geldi. Yolda yürüyen Şahin Ersiz'e (28) yanaşan bir kişi, silahını çıkararak Ersiz'in başına tek kurşun sıktı. Zanlının silahından çıkan kurşunlardan biri de park halindeki bir araca isabet etti. Ağır yaralanan Ersiz kanlar içinde yere yığılırken, zanlı da olay yerinden yaya olarak kaçtı. Ersiz, olay yerine gelen ambulansla Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahin Ersiz'in durumunun

ciddiyetini koruduğu belirtilirken, polis ekipleri olayın gerçekleştiği bölgeyi güvenlik çemberine alarak incelemelerine başladı. Boş kovanları toplayan polisin incelemeleri sırasında Ersiz'in üzerinde de bir silah olduğu ortaya çıktı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

(ÖFA-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title