Haberler

Son dakika haberleri | Şelalede ayağını kırdı, askeri helikopterle kurtarıldı

Güncelleme:

Son dakika gündem haberi... BURSA'da, gittiği şelalede serinlemek için kayalıklara çıkıp suya atlayan Ahmet Solmaz (35), bacağını kırdı.

BURSA'da, gittiği şelalede serinlemek için kayalıklara çıkıp suya atlayan Ahmet Solmaz (35), bacağını kırdı. Bölgenin sarp ve kayalık olması nedeniyle Solmaz, askeri helikopterle alınarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Uludağ'ın eteklerindeki Erikli Yayla mevkisinde meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte şelaleye giden Ahmet Solmaz, kayalıklara çıkıp serinlemek için suya atladı. Suyun derinliğini hesaplayamayan Solmaz, kayaya çarparak bacağını kırdı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Solmaz'ın bulunduğu yere çıkan arazinin zorlu olması nedeniyle durumu, arama-kurtarma ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine bölgeye AFAD, NAK ve ANDA ekipleriyle UMKE'nin de aralarında olduğu yaklaşık 100 kişilik ekip sevk edildi. Ekipler, yaklaşık 2 saatlik zorlu bir yolculuğun ardından Solmaz'a ulaştı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Solmaz'ın kırık bacağı sarıldı.

ASKERİ HELİKOPTER ÇAĞIRILDI

Bölgenin sarp ve kayalık olması ve yaralının hipotermi geçirme olasılığı üzerine ekipler, helikopter talep etti. İstanbul'dan havalanan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Skorsky tipi helikopter bölgeye sevk edildi. Yakın bir tepeye inen helikoptere sedyeyle çekilen Ahmet Solmaz, kent merkezine götürüldü. Bursa İl Jandarma Komutanlığı'na iniş yapan helikopterden alınan Solmaz, ambulansla Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ahmet Solmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erikli Uludağ Bursa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title