Haberler

Yüz Yüze Yine Hızlı Başladı!

Kenan Erçetingöz'ün Hazırlayıp Sunduğu Yüz Yüze Bu Gece Gündemin En Renkli İsimlerini Ağırlıyor. Ceyda -Esra Ersoy'lu Yüz Yüze Başladı...

KENAN ERÇETİNGÖZ'ÜN HAZIRLAYIP SUNDUĞU YÜZ YÜZE BU GECE GÜNDEMİN EN RENKLİ İSİMLERİNİ AĞIRLIYOR. CEYDA-ESRA ERSOY'LU YÜZ YÜZE BAŞLADI...

Şarkı Söylemek Lazım adlı program ile hayatımıza giren Esra ve Ceyda kardeşler Giyim tarzları, konuşma biçimleri, hazır cevaplılıkları ve şaşırtan açıklamalarıyla hep dikkat çektiler. Bilkent üniversitesinden mezun olan esra okuyanın ise ceyda olduğunu, yaşam tarzlarından ve hayatlarından çok memnun olduklarını söylediler. Mersin doğumlu olduklarını fakat Ankara'da okuduklarından bu haberlerin çıktığını belirten kardeşler,bir trafik kazası ile meşhur oldukları için pişman olmadıklarını, eğlenmeyi çok sevdiklerini söyledi. Gelin kaynana ve popstar tarzındaki programlardaki yarışmacılarla kıyaslanmak istemediklerini söyleyen esra ve ceyda kardeşler, Mehmet Ali Erbilin kendileri ile dalga geçmediğini aslında mehmet ali erbil ile çok eğlendiklerini ve mali'nin değil kendilerinin usta şovmenle dalga geçtiğini belirtti.

katıldıkları yarışmada kavga ettikleri Faik öztürk gibi kişiler ile asla görüşmediklerini ve polemiğe girmeyeceklerini yarışmada üstlerinden çok prim yapılmak iztendiğini aaçıkladılar ikizler, aynı yarışmada bulunan diğer yarışmacı Leyla bilginel'den bahsederken öyle bir gaf yaptılarki videomuzdan izleyebilirsiniz..

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title