Haberler

Yurtta Kış

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri, kar görmek için bütünlemeye kaldı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde eğitim gören bazı öğrenciler, kar görmek için bütünlemeye kaldı.

Bilecik'te etkili olan kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar karın tadını çıkarttı. Sabah saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı ile birlikte hafta sonunu fırsat bilen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler ve vatandaşlar, kış mevsiminin keyfini, kar topu oynayarak ve yaptıkları kızaklarla kayarak çıkarttı. Çocuklar gibi oynayan gençler, yağan karın yaz mevsimine kadar devam etmesi temennisinde bulundu.

Aslen Mersinli olan ve Bilecik'te öğrenim gören Hasan Akkoyunlu, AA muhabirine,  ilk defa yağan kar gördüğünü belirterek, "Sadece kaymak için okulda bütünlemelere kaldık" dedi.

Cem Yoldaş Çağlı da yağan karın tadını çıkartmaya çalıştıklarını ifade ederek, güzel bir atmosferde eğlendiklerini söyledi.

Etkili olan kar yağışı sonrası yüksek kesimlerde kar kalınlığı 50 santimetreyi bulduğu kent merkezinde, sürücüler zor anlar yaşadı. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title