Haberler

Yükselen Kabin Basıncı, Uçağı Geri Döndürdü

Onur Air'in Erzurum-istanbul Seferini Yapacak Yolcu Uçağı, Erzurum'dan Kalktıktan Sonra Kabin Basıncının Yükselmesi Nedeniyle Geri Döndü.

Onur Air'in Erzurum-İstanbul seferini yapacak yolcu uçağı, Erzurum'dan kalktıktan sonra kabin basıncının yükselmesi nedeniyle geri döndü.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum'dan saat 15.00 sıralarında havalanan Onur Air'e ait yolcu uçağı, kabin basıncının yükselmesi üzerine kısa bir süre sonra geri döndü. Yolcuların bazılarında yüksek basınca bağlı olarak geçici duyma bozukluğu yaşandığı öğrenilirken, uçak Erzurum'da teknik bakıma alındı. Yolculardan bazıları ambulanslarla hastanelere kaldırılarak, ayakta tedavi edilip taburcu edildi.

Onur Air Erzurum Bölge Sorumlusu Vedat Durmazpınar, konuyla ilgili, "Erzurum-İstanbul seferini yapan ve içerisinde 111 yolcu bulunan Boing tipi yolcu uçağı, Erzurum'dan havalandıktan kısa bir süre sonra iç kabin basıncının yükselmesinden dolayı geri dönüş yaparak Erzurum Sivil Havaalanı'na iniş yaptı. Önemli bir sorun yok. Kaptan herhangi bir risk oluşmaması için uçağı indirmiş. Firmamız Erzurum'a yeni bir uçak gönderip, yolcuları akşam saatlerinde İstanbul'a yeniden taşıyacak" dedi.

(AA-İRT-GS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title