Haberler

Yukatel Denizlispor - Beşiktaş maçından notlar

Güncelleme:

Yukatel Denizlispor, Süper Lig'in 6'ncı haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk etti.

Yukatel Denizlispor, Süper Lig'in 6'ncı haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Geçtiğimiz haftayı bay geçen Beşiktaş, 22 gün sonra resmi bir maça çıktı. Denizlispor yönetimi maç öncesi statta yaptığı çalışmalar doğrultusunda 10 olan loca sayısını arttırarak kapasiteyi 559'a yükseltti.

Beşiktaş'ta koronavirüse yakalanan ve karantinada bulunan Bernard Mensah, sakatlıkları süren Atakan Üner ve Hasic ile sakatlıktan çıktıktan sonra henüz hazır olmayan Nkoudou kadroda yer almadı. Denizlispor'da tedavileri devam eden  Sakıb Aytaç, Özgür Çek ve Radoslaw Murawski bu karşılaşmada forma giyemedi.

BEŞİKTAŞ'TA 5 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 4 Ekim tarihinde oynanan ve 1-0 mağlup oldukları Gençlerbirliği maçından karşılaşmadan 5 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Konuk ekipte yeni transferler Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier, ilk kez siyah-beyazlı formayı giydi. Sergen Yalçın, sağ kanatta Boyd'un yerine Larin, Gökhan Töre'nin yerine Ghazzal'ı sahaya sürdü. Savunma hattında Montero'nun yerine Vida'yı görevlendiren deneyimli teknik adam, sağ bekte Necip'in yerine Rosier'e forma verdi. Sol bekte Rıdvan'ın yerine ise Nsakala görev aldı.

PROSINECKI KAZANAN 11'İ BOZMADI

Denizlispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki ise geçen hafta 2-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçındaki kadroyu bozmadı.

41'İNCİ RANDEVU

Her iki ekip, lig tarihindeki 41. kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş 28, Denizlispor 4 galibiyet aldı. Mücadelelerde 9 kez eşitklik bozulmadı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Beşiktaş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title