Haberler

Yoldaki Çukurdan Kaçarken Kaza Yaptı: 2 Ölü, 8 Yaralı

KONYA'da akrabalarını ziyaret etmek için yola çıkan 53 yaşındaki Musa Küçükkuyucu idaresindeki 5 kişilik kamyonete, 10 kişi bindi.

KONYA'da akrabalarını ziyaret etmek için yola çıkan 53 yaşındaki Musa Küçükkuyucu idaresindeki 5 kişilik kamyonete, 10 kişi bindi. Sürücü yoldaki çukurlara girmemek için manevra yaptı. Direksiyon hakimiyetini kaybedince yoldan çıkan araç takla attı. Kaza sonrası 6 yaşındaki Zekiye Büyükkuyucu ile Soner Küçükkuyucu hayatını kaybederken, aynı aileden 8 kişi yaralandı. Ambulans ön bölümünde hastaneye getirilen ve hafif şekilde yaralanan Tuğba Küçükkuyucu kazada hayatını kaybeden kızı Zekiye'yi sedyede yüzü örtülü olarak indirilirken görünce, "Ölme kızım' diye feryat etti.

Kaza Konya-çumra yolu 25'inci kilometresinde bulunan Erler Köyü yakınlarında saat 18.00 sıralarında meydana geldi. PTT'den emekli olduğu öğrenilen 53 yaşındaki Musa Küçükkuyucu idaresindeki 42 VS 979 plakalı kamyonet ile seyir halinde iken yolda bulunan çukurlara girmemek için manevra yaptı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine içerisinde 10 kişinin bulunduğu araç yoldan çıkarak takla attı. Kaza sonrası 6 yaşındaki Zekiye Büyükkuyucu ile Soner Küçükkuyucu hayatını kaybederken, araç içerisinde bulunan Zekiye (55), Kemal (29), Tuğba (30), Fatma (19), İsmail (30), Mine (3) ve 1 yaşındaki Büşra Küçükkuyucu yaralandı.

ÖLME KIZIM DİYE FERYAT ETTİ

Yaralılar ambulanslarla Konya Numune Hastanesi, Selçuk üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulans ön bölümünde hastaneye getirilen ve hafif şekilde yaralanan Tuğba Küçükkuyucu kazada hayatını kaybeden kızı Zekiye'yi sedyede yüzü örtülü olarak indirilirken görünce, "Ölme kızım' diye feryat etti.

Küçükkuyucu ailesinin Karatay İlçesi'ne bağlı Karkın Beldesi'nde bulunan akrabalarını ziyaret etmek için yola çıktıkları öğrenildi. Kaza sonrası otomobilin içerisindeki malzemeler de dışarıya savruldu. Otomobilden yola savrulan bebek taşıma puseti ve 2 adet pembe bebek ayakkabısı dikkat çekti. Polis kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

İhsan YALçIN/ KONYA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title