Haberler

Yıldırım: "Herkes Gibi Görevini En İyi Şekilde Yapacaktır"

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Lübnan'a Giden Türk Askerleri Arasındaki Oğlu Bülent Yıldırım'ın da Bulunmasıyla İlgili, "Bütün Vatan Evlatları Gibi Onun da Kendisine Verilen Bu Görevi En İyi Şekilde Yapacağına Bir Baba Olarak İnanıyorum" Dedi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Lübnan'a giden Türk askerleri arasındaki oğlu Bülent Yıldırım'ın da bulunmasıyla ilgili, ''Bütün vatan evlatları gibi onun da kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yapacağına bir baba olarak inanıyorum'' dedi.

13 Ekim'de açılacak Ankara Esenboğa Havalimanı yeni terminalinde incelemelerde bulunan Yıldırım, oğlu Bülent Yıldırım'ın Lübnan'a giden Türk askerleri arasında yer aldığı yolundaki haberlerin anımsatılması ve kendi isteği ile gidip gitmediğinin sorulması üzerine, ''29 yaşındaki adama telkin etsen ne olur, etmesen ne olur'' diye konuştu.

Oğlu Bülent Yıldırım'ın, Lübnan'a giden Gaziantep Fırkateyni'ne intikal ederek, gemiye katıldığını kaydeden Yıldırım, şunları söyledi:

''Hayırlı olsun. Bunu çok büyütecek bir olay olarak görmeyin. Bütün vatan evlatları gibi onun da kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yapacağına bir baba olarak inanıyorum. Ülkemizin bayrağına ihtiyacı olan bir ülkenin yanında olmak, orada görev alacak Türk Silahlı Kuvvetlerinin değerli mensupları içerisinde bizim de evladımızın olması bizi ancak gururlandırır.''

Yıldırım, Azerbaycan dönüşünde İstanbul'da kısa bir süre görüştüğünü oğlunun geçen perşembe günü gemiye katılmak üzere yola çıktığını söyledi.

Bir soru üzerine, oğlu yola çıktıktan sonra henüz haber almadığını belirten Yıldırım, Türkiye'de milyonlarca vatandaşın çocuğunun davul zurnayla askere gittiğini, kimsenin askere gitmekten üzüntü duymadığını kaydetti. Yıldırım, ''İş bu kadar basit. Hayırlı olsun, gitti. O da diğer mehmetçikler, leventler gibi, üzerine düşen, kendisine komutanlarının verdiği görevi en iyi şekilde yapmanın gayretinde olacak'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title