Haberler

Yetim Ve Öksüz Çocuklara Bayram Sevinci

Güncelleme:

250 Kadar Yetim Ve Öksüz Çocuk İçin Panaroma Ve Miniatürk Müzelerine Gezi Düzenlendi. Sonrasındaysa Çocuklar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun İle Öğle Yemeği Yedi.

Beylikdüzü Belediyesi'nce düzenlenen programda, ilköğretimde okuyan 250 kadar yetim ve öksüz çocuk için Panaroma ve Miniatürk müzelerine gezi düzenlendi. Sonrasındaysa çocuklar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile öğle yemeği yedi.

Kurban Bayramı öncesinde çocuklara bayram sevincinin yaşatılmasının amaçlandığı programda, ilköğretimde okuyan 250 kişilik grupla düzenlenen gezide çocuklar, İstanbul'un önemli yerlerini gezdi. Panaroma 1453 Tarih Müzesi ve Miniatürk'e giden çocuklar, gezi sonrasında Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde Başkan Uzun'un da katılımıyla öğle yemeği yedi. Çocuklara bayram hediyesi olarak giyim çekleri verildi.

Programda konuşan Başkan Yusuf Uzun, "İstanbul bir dünya kenti ve İstanbul içerisinde Beylikdüzü havası ile yeşili ile çok güzel ve özel bir kent. Panaroma ve Miniatürk müzelerini gezdiniz, eğlendiniz. Belediye Başkanınız olarak sizlerden ricam derslerinize en iyi şekilde çalışmanız. Sizler yarının büyükleri, geleceğin yöneticileri ve güvencelerisiniz. Şimdiden hepinizin Kurban Bayramı'nı kutluyor, sağlık, başarı ve nice bayramlar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title