Haberler

Zabıta Ekipleri Ramazan Ayında Denetimleri Sıklaştırdı

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla gece denetimlerine ağırlık verdi.

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla gece denetimlerine ağırlık verdi.

11 Ayın Sultanı Ramazan ayı dolayısıyla ekmek fırınlarında denetimlerini sıklaştıran Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, standartlara uymayan işyerlerine uyarılarda bulunurken, daha önce uyarılmasına rağmen gerekli düzenlemeleri yapmayan iş yerlerine de cezai işlem uyguladı.

Son olarak matador fırınlarında denetim yapan ekipler, vatandaşların gıda ürünlerini daha sağlıklı bir şekilde tüketmeleri için yıl boyunca sürdürdükleri denetimlere Ramazan ayı boyunca da devam ettiklerini söylediler.

Matador fırınlarında gerçekleştirdikleri denetimlerde hijyen, ruhsat ve gramaj kontrolü yaptıklarını ve standartlara uymayan fırınlara uyarı ve cezai işlem uyguladıklarını söyleyen yetkililer ise halkın memnuniyeti için gece gündüz çalıştıklarını belirttiler.

Denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Adıyaman Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

11 Ayın Sultanı Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title