Haberler

Yunus Emre Belediye Başkanı Çerçi Yeni Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cuma namazını kıldığı Yeşil Cami'nde Yeni Mahalle sakinleriyle buluştu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cuma namazını kıldığı Yeşil Cami'nde Yeni Mahalle sakinleriyle buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Çerçi, çocuklarla sohbet etti, yaşlıların elini öptü, vatandaşların dertlerini dinledi.

Her hafta farklı bir camide Cuma namazı kılan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, bu hafta Yeni Mahalle'de bulunan Yeşil Cami'ndeydi. Cuma namazının ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelen Çerçi, vatandaşlarla sohbet edip onlarla dertleşti. Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş'ın da eşlik ettiği Çerçi'ye mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Başkan Çerçi'ye mahalleyle ilgili sorunlar iletildi. Vatandaşların tek tek sıkıntılarını dinleyen Çerçi, zaman zaman personeline sorunların çözülmesi için talimat verdi. "Vatandaşlarımızın sorunları çözmek belediye olarak bizim görevimiz" diyen Çerçi, "Vatandaşın huzuru ve refahı için bizler üzerimize düşeni yapacağız. Yunusemre ilçesi şehircilik konusunda örnek bir ilçe olacaktır. Bunun için çabalıyoruz. Her gün ilçe sınırları içindeki mahallelerimizi gezip, yapabileceklerimizi planlıyoruz. Bu konuda en büyük rehber halkımızdır. Onların işaret ettiği sorunları tek tek tespit edip, çözüm arıyoruz " dedi. Yeni Mahalle'de bulunan esnafları da ziyaret eden Çerçi, hayırlı işler dileklerinde bulundu. Çerçi, vatandaşlarla vedalaşarak mahalleden ayrıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title