Haberler

Yüksekova'da Bilgilendirme Toplantısı

Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde, Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcilerinin de Katıldığı Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin de katıldığı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Şemsettin Onay Lisesi'nde yapılan toplantıya, Kaymakam Celalettin Cantürk, Yüksekova Taktik Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Metin Yerlikaya,Yüksekova Belediye Başkanı M. Salih Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Ertürk, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldrım, çevre belediye başkanları, kamu ve özel kurum, kuruluş temsilcileri, sivil toplm örgütü ve siyasi parti temsilcileri ile muhtarlar katıldı. Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Celalettin Cantürk, amaçlarının kurumlar arası uyumu ve ahengi sağlamak, daha hızlı, verimli ve şeffaf hizmetlerin verilmesi olduğunu söyledi. Cantürk, yaşanan bölgenin sıkıntılı olduğunu, her kurumun hatasız çalışıp diğer kurumlara da yardımcı olması gerektiğini belirterek, "Bir kurum görevini yapmadığı zaman ahenk bozulur ve aksaklıklar meydana gelir. Bizim amacımız da çalışırken karşılaştığı sorunların tespiti ve bu sorunların giderilmesi olacaktır. İlçemizde bazı sorunlar acil çözüm beklemekte ve bu sorunlar toplumu sıkıntıya sokmaktadır. Hiç kimsenin veya kurumun bekleme, bekletme veya işini savsaklama lüksü yoktur. Hiç bir şahsın menfaati değil toplumun ve devletin menfaati esastır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Türkiye Cumhuriyeti Devleti kanunlarının çizdiği çerçevede vatandaşlarımıza hizmetlerimiz olacaktır. Bu hizmetleri gerçekleştirirken vatandaşlardan da beklentilerimiz olacaktır. Bizlere gelecekler sıkıntılarını söyleyecekler ve her kurum görevleri çerçevesinde çözüm için çalışacak ve sonuçlandırma yoluna gidecektir" diye konuştu.

Daha sonra tüm kamu kurum ve kuruluş temsilcileri geçen yıl yaptıkları ve bu yıl planlanan kurum çalışmalarını hakkında bilgi verdi.

(SY-MET-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title