Haberler

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar, Şefaatli İlçesinde Coşkuyla Karşılandı

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı, eski Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye bakanlarından Lütfullah Kayalar, Şefaatli ilçesinde yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği miting öncesinde ilçe halkının büyük ilgisi ve coşkusuyla karşılandı.

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı, eski Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye bakanlarından Lütfullah Kayalar, Şefaatli ilçesinde yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği miting öncesinde ilçe halkının büyük ilgisi ve coşkusuyla karşılandı.

Kayalar, Şefaatli ilçe girişinde vatandaşlar tarafından 'Başbakan Kayalar' sloganlarıyla karşılandı. İlçe sanayisini gezip, esnaf ziyaretinde bulunan Kayalar, daha sonra seçim karargahı önünde halka hitaben bir konuşma yaptı. Türkiye'de siyasi bir boşluğun olduğuna vurgu yapan Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar, "Türkiye'de insanlar oylarını alternatifsizlikten, başka çare olmadığından kerhen vermek durumunda kalıyor. Bugünden itibaren konuşulmaya başlanılan, 1 Kasım'dan sonra hayat bulacak yeni siyasi oluşumun lideri, sizlerin desteğiyle Yozgat'tan Ankara'ya göndereceğiniz bağımsız Lütfullah Kayalar olacaktır" dedi.

Yeni oluşumun, Türkiye'nin taleplerini karşılayıp, baskıya, hukuksuzluğa son vereceğini kaydeden Kayalar, tüm baskılara rağmen miting alanlarına koşan insanların, bunu hiçbir baskıya maruz kalmadan, içlerinden gelerek geldiklerini ifade etti. Kayalar, "Bu meydanlara insanlar sevgiyle, gönüllerinden gelerek, isteyerek toplanmaktadır. Buraya insanlar tehditle, şantajla, başka bir hesapla toplanmamaktadır. Sizlerin bizlere gösterdiği sevgi ve coşku bir yerlerin aidiyetiyle değildir. Bu sevgi, sade bir milletvekilliğinin yanında Türkiye'nin en büyük bakanlığının başındaki biri olarak, buradaki ofis önlerinde çiftçiyle buluşup, sıkıntılarını orada çözdüğümüz içindir" diye konuştu.

Kayalar, Yozgat'ın merkezinde, ilçelerinde, köylerinde, beldelerinde çok büyük bir teveccühle, hoşgörüyle, sevgiyle karşılandığını da hatırlatarak, konuşmasını, "Kimseye boynunu eğmeden, alnı açık, boynu dik olarak çıktığımız bu yolda hedefimiz önce ilgisizlikten ve bilgisizlikten dolayı ayağa kalkamayan Yozgat'ı yeniden ayağa kaldırmaktır. Ama devamında Türkiye'de herkesin ortak görüşle kabul ettiği, beklediği yeni partiyi kurmak ve bunun başında olmaktır" diyerek tamamladı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şefaatli Türkiye Yozgat Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title