Haberler

Yeni Evlenen Çiftlerin Fayton Keyfi Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen yeni evlenen çiftlere faytonlu gezi keyfi Altınpark’ta başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen yeni evlenen çiftlere faytonlu gezi keyfi Altınpark'ta başladı. Bu ücretsiz uygulamadan faydalanmak isteyen çiftlerin ANFA Genel Müdürlüğü'nden randevu almaları yeterli oluyor.

ANFA Genel Müdürlüğü, Başkent'te yeni evlenen çiftlerin dev rekreasyon alanlarını doğal stüdyo olarak kullanıyor olmalarından yola çıkarak 2014 yılında ilk kez başlattığı uygulama ile Altınpark'ta genç çiftler için 'faytonlu gezi' düzenliyor.

Proje kapsamında yeni evlenen çiftlere fayton tahsis edilerek Altınpark'ta birbirinden güzel 6 farklı noktada fotoğraf çektiriliyor. Çekimler sonrasında ise çiftlere en mutlu günlerinin anısına bir hediye veriliyor.

ANFA yetkilileri, fayton etkinliğinin ücretsiz olarak gerçekleştirildiğini belirterek, amaçlarının çiftlerin bu mutlu günlerine Ankara Büyükşehir Belediyesi adına katkıda bulunmak olduğunu kaydettiler. Bu uygulamadan faydalanmak isteyen çiftlerin öncelikli olarak 444 06 27 nolu numaradan 2325 dahili hat aracılığıyla randevu almaları gerektiğini ifade eden yetkililer, pazartesi günü hariç haftanın 6 günü saat 10.00 ile 18.00 arasında yaklaşık 1 saat süren olan bir hizmet verileceğini söylediler. Yetkililer, uygulamayla ilgili şu bilgileri verdiler:

"Gelin ve damat Altınpark'taki Ankara Evi'nin önünden özel olarak süslenmiş faytona bindiriliyor. Çiftin yakınlarının da bu güzel olaya tanıklık etmeleri için faytonun ardından yine özel olarak süslenmiş olan golf araçlarıyla çiftleri takip etmelerine olanak sağlanıyor. Sonrasında önceden belirlenen noktalarda birbirinden güzel fotoğraflar çekiliyor. İlk fotoğraf Ankara Evi ve kamelyada çekiliyor. İkinci durak olan Saklı Bahçe'de ise rengarenk çiçekler arasında çiftler fotoğraflarını çektirdikten sonra üçüncü durak olan sevimli kuğuların yer aldığı ünlü Japon Bahçesi'nden birbirinden özel anlar ölümsüzleştiriliyor. Dördüncü durağımız mutluluğun barışın simgesi olan kuş adası. Son olarak Taş Ev'de Osmanlı şerbeti ikramı ve Başkanımız Sayın Melih Gökçek'in çiftlere hediyesi ile mutlu anlar ölümsüzleştiriliyor." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title