Haberler

Yakacaklar Bayraklı Belediyesi'nden

Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak yardımında bulunuyor.

Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak yardımında bulunuyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediye olarak dar gelirli vatandaşlara destek olduklarını belirterek, "Kış ayı öncesi bir nebzede olsun vatandaşımıza destek oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Bayraklı Belediyesi kış ayı öncesi vatandaşın yanında oluyor. Bu kapsamda hurdaya ayrılan eşyalar, hayırsever vatandaşlardan gelen bağışlar ve Bayraklı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları neticesinde elde edilen odunlar, Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü odun depolama ve dağıtım ekipleri tarafından paketlenerek, ihtiyaç sahibi aileler için yakacak olarak değerlendiriliyor.

İHTİYAÇ KADAR ODUN VERİLİYOR

Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne ya da belediye bünyesindeki 23 semt merkezi aracılığıyla taleplerini bildiren dar gelirli ailelere, hanenin ihtiyacı kadar odun veriliyor. Dağıtım araçlarıyla 2014 yılı içerisinde ihtiyaç sahibi 540 ailenin evlerine kadar gidilerek yakacak odunlar teslim edildi. Yakacak yardımının yanı sıra erzak da dağıtıldı. Yardım ailelerden gelen taleplere göre devam edeceği bildirildi.

"VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ"

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, dar gelirli vatandaşların her zaman yanında olduklarını olmaya da devam edeceklerini belirterek, "Kış kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kış ayı öncesi bir nebze de olsa destek veriyoruz. Vatandaşlarımıza odun yardımında bulunuyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karabağ Bayraklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title