Haberler

Vali Yerlikaya Mezuniyet Törenine Katıldı

Vali Ali Yerlikaya'nın katılımı ile gerçekleşti.

Tekirdağ Anadolu Lisesi'nin 2012-2013 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni,

Vali Ali Yerlikaya'nın katılımı ile gerçekleşti.

Tekirdağ Anadolu Lisesi'nin 2012-2013 eğitim öğretim yılının mezuniyet törene Vali Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve eşi Emine Yılmaz, Tekirdağ Anadolu Lisesi Müdürü Cavit Nişancı, Cumhuriyet Savcısı Muammer Özcan, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Okul bahçesinde, yoğun bir katılımla gerçekleşen mezuniyet töreninde 285 öğrenci, mezun olmanın sevincini yaşadı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla ile başlayan törende, ilk olarak Tekirdağ Anadolu Lisesi Müdürü Cavit Nişancı konuştu.

Törende konuşan Vali Ali Yerlikaya; "Bugün burada şehrin Valisi olarak değil, bir öğrenci velisi olarak bulunuyorum. 12 yıllık bir eğitimin ardından, mezuniyet sevinci yaşayan geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın, bu günlere ulaşmasında en büyük emek onların ailelerinin ve öğretmenlerinindir, onlara teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmasında 'marifet iltifata tabidir' diyerek, başta mezun öğrenciler, öğretmenleri ve ailelerini tebrik eden Vali Yerlikaya, "Mezun olan öğrencilerimiz, sizler rüşdünü ispat etmiş, öğrencilerimizsiniz. Gireceğiniz sınavlarda, hangi sonucu alırlarsanız alın, sizler bizim için önemli ve çok değerlisiniz. Zira sizler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetimizi emanet ettiği, çağdaş uygarlık seviyesine doğru büyük bir hedef doğrultusunda yol alan ve bu misyonu, çok iyi kavramış pırıl pırıl insanlarsınız. Hangi göreve gelirseniz gelin, görevinizi büyük bir sorumluluk içinde ve layıkıyla yerine getireceğinize yürekten inanıyorum" dedi.

Törende, Okulun Müdür Başyardımcısı Ahmet Poyraz'a, emekliye ayrılması sebebi ile İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler tarafından teşekkür plaketi ve diğer öğretmenlere de başka okullara tayinlerinden dolayı

plaketler verildi.

2012-2013 eğitim yılında, okulu derece ile bitiren okul birincisi Fulya Özge Can, okul ikincisi Beste Tabak ve okul üçüncüsü Berkay Çağdaş'a, başarı belgeleri, Vali Ali Yerlikaya ve protokol tarafından takdim edildi.

İlk üç dereceye giren öğrencilerin belgelerini almasından sonra, okul birincisi Fulya Özge Can, yaş kütüğüne plaket çaktı.

Ayrıca mezun olmaya hak kazanan öğrencilere, sınıf öğretmenleri tarafından plaket takdim edildikten sonra ise mezuniyet programı, dilek balonlarının gökyüzüne salınması ve kep fırlatma seremonisi ile devam etti. Gece sonunda Vali Ali Yerlikaya'nın oğlu Ahmet Yerlikaya ve diğer öğrenciler mezuniyet coşkusunu aileleri ve sevdikleri ile yaşadılar.

Tekirdağ Anadolu Lisesi'nin 23. mezuniyet töreni, verilen konser ile son buldu.

(FA)

09.06.2013 19: 55: 33

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emine Yılmaz Hatice Nur Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title