Haberler

Vali Hacımustafaoğlu'ndan Eğitim Sendikalarına Ziyaret

Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, Beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa ile Bazı Eğitim Sendikalarının Nevşehir Şubelerini Ziyaret Etti. Vali Hacımustafaoğlu, Ziyaretlerde Sendikalardan Nevşehir Üniversitesi'ne Destek Olmalarını İstedi.

Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa ile bazı eğitim sendikalarının Nevşehir Şubelerini ziyaret etti. Vali Hacımustafaoğlu, ziyaretlerde sendikalardan Nevşehir Üniversitesi'ne destek olmalarını istedi.

Vali Hacımustafaoğlu, ilk olarak Eğitim Bir-Sen Sendikası Nevşehir Şubesi'ni ziyaret etti. Burada Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Osman Süslü ve sendika üyeleri ile bir süre görüşen Vali Hacımustafaoğlu, Nevşehir Üniversitesi bünyesinde Ticaret ve Turizm, Fen-Edebiyat, Güzel Sanatlar, Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin kuruluş ve yerleşim çalışmalarının hızla devam etmekte olduğunu belirtti. Üniversitenin yerleşim çalışmalarına Nevşehir'de faaliyet göstermekte olan sivil toplum kuruluşunun da destek vermekte olduğunu kaydeden Vali Hacımustafaoğlu, özellikle Fen Edebiyat Fakültesinin tefrişatı için desteğe ihtiyaçlarının olduğunu vurguladı. Fakülte binasında oda tefrişatlarının yaklaşık 3 bin YTL'ye yapılmakta olduğunu hatırlatan Vali Hacımustafaoğlu, hayırsever vatandaşları fakülte binalarında oda tefrişatı yapmaya çağırdı. Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Osman Süslü ise Fen Edebiyat Fakültesinde bir odayı sendika olarak tefriş edeceklerini söyledi. Süslü, Nevşehir Üniversitesi'nin gelişmesi, kalkınması için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Süslü, Vali Hacımustafaoğlu'na eğitime ve sendikalara gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür plaketi verdi. Vali Hacımustafaoğlu daha sonra Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'ni de ziyaret ederek, burada da sendika üyelerine Nevşehir Üniversitesi'ndeki kuruluş çalışmalarını anlattı.

(MÖZ-SE-Y)

12.12.2007 08:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title