Haberler

Vali Güzeloğlu, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Valilik tarafından verilen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Valilik tarafından verilen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Mersin Valiliği tarafından şehit aileleri ve gaziler için Suphi Öner Öğretmenevi'nde iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeğine Vali Güzeloğlu, eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte katılırken, yemekte Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım ile protokol üyeleri de yer aldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar yemeğinde konuşan Vali Güzeloğlu, şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bugün milletçe sahip olduğumuz tüm değerleri nurlu şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu belirten Güzeloğlu, "Şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakarlıkları ve kahramanlıkları sayesinde bugün şanlı bayrağımızın altında hür ve bağımsız bir ülke olarak yaşıyor, sayelerinde geleceğe güvenle bakıyoruz" dedi.

Şehit aileleri ve gazilere seslenen Güzeloğlu, "Şehit anneleri, babaları, çocukları ve yakınları, onurlu gazilerimiz sizler bizim en büyük emanetimizsiniz. Bu büyük sorumluluğumuzun farkında ve bilincinde olarak her zaman sizlerin yanınızda ve hizmetinizde olacağız. Sizlerin varlığıyla zenginleştiğimizi, sizlerle birlikte geleceğe güvenle yürüyeceğimizi, bu ülkenin birlik ve beraberliğinin sonsuza kadar sarsılmadan ve bozulmadan devam edeceğini bir kez daha huzurlarınızda tekrarlıyorum. Ülkemiz her geçen gün gelişerek ve güçlenerek geleceğe doğru yürürken, bir an olsun çekinmeden canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve çok değerli gazilerimizi bir an olsun unutmayacak ve unutturmayacağız. Bu vesile ile bir kez daha tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize de tüm milletimiz adına saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Güzeloğlu ile eşinin, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendiği iftar yemeği sonrasında İl Müftüsü Ali Melek tarafından dua okundu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Suphi Öner Öğretmenevi Basri Güzeloğlu Akdeniz Mersin Yerel Haberler

title