Haberler

Üniversiteli olabilmek için zamanla yarıştılar

Güncelleme:

- Üniversiteli olabilmek için zamanla yarıştılar Heyecanına yenik düşen öğrenci parkuru karıştırdı Bayburt Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, 2021-2022 akademik yılı için Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi, Spor Yöneticiliği ve Antrenörlük Eğitimi bölümlerine yapılacak öğrenci alımları için...

- Üniversiteli olabilmek için zamanla yarıştılar

Heyecanına yenik düşen öğrenci parkuru karıştırdı

BAYBURT - Bayburt Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, 2021-2022 akademik yılı için Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi, Spor Yöneticiliği ve Antrenörlük Eğitimi bölümlerine yapılacak öğrenci alımları için özel yetenek sınavı başladı.

Pandemi koşullarının gözetildiği sınavda öğrenciler parkur alanına sırayla alındı. Sırası gelen öğrenciler kıyasıya mücadele edip, parkurda ter dökerek belirlenen süre altında parkuru tamamlamaya çalıştı. Bir öğrenci ise sınav esnasında heyecanına yenik düşerek, parkur alanındaki engelleri karıştırdı. Parkur alanındaki ilk engelden sonra karıştırdığını fark eden öğrenci, üzülerek spor salonunu terk etti.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı İsmail Karataş, il dışından gelen ve sınava katılan öğrencilerin rahat bir sınav geçirmesi için üniversite olarak birçok imkanın sağlandığını söyleyerek temiz, güzel, şeffaf bir sınav geçirmeye özen gösterdiklerini kaydetti. Değerlendirmelerin şeffaflığı için adayların parkur performanslarının kamera ile kayıt altına alındığını dile getiren Karataş, "Rektörümüz Mutlu Türkmen'in talimatları doğrultusunda oldukça şeffaf bir sınav geçiriyoruz. Çift kameramız var, canlı yayınımız devam etmekte. Her adayı canlı yayına almaya özen gösteriyoruz, herhangi bir problem olduğu zaman anında müdahale ediyoruz" diye konuştu.

27 Ağustos tarihine kadar sürecek olan özel yetenek sınavlarının sonuçları ise 29 Ağustos'ta açıklanacak. Sınavı kazanan öğrencilerin kesin kayıtları ise 1-3 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayburt Üniversitesi Karataş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title