Haberler

"Türkiye Bir İstikrar Adası"

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Türkiye'nin ekonomik istikrarıyla dünyanın dikkatini çektiğini belirterek, "Türkiye ciddi şekilde büyüdü."

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Türkiye'nin ekonomik istikrarıyla dünyanın dikkatini çektiğini belirterek, "Türkiye ciddi şekilde büyüdü. Ülkemiz neredeyse Çin ile beraber büyüme yarışına girmiş durumda" dedi.

Sedat Yalçın, önce Roman vatandaşların Demirkapı Mahallesi'nde verdiği iftara katıldı. İftar programına Yalçın'ın yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve AK Parti Bursa Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile çok sayıda vatandaş katıldı. Türkiye'nin bir istikrar AK Parti İl Başkanı Yalçın, iftarın verildiği alana girişinde Roman vatandaşların alkışları ile karşılandı. Demirkapı halkının bu ilgisine karşılık veren Başkan Yalçın, herkesle tek tek selamlaştı, sohbet etti. Demirkapı halkı, konuklarına iftar sonrasında da ilgi gösterdi. Roman vatandaşlar İl Başkanı Sedat Yalçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ile fotoğraf çektirdi.

Başkan Yalçın, Demirkapı Mahallesi'nin ardından AK Partili gençlerle bir araya geldi.

Başkan Yalçın, AK Parti İl Gençlik Kolları'nın Merinos Tren İstasyonu'nda lise teşkilatına verdiği iftarın ardından gençlerle buluştu. Gençlerin ülkeleri için sorumluluk duygusu hissetmesinin çok önemli bir şey olduğunu anımsatan Yalçın, "Sorumluluk duygusuyla hareket eden gençler hayatı boyunca yanlış hareketlerle bulunmaz, idealler peşinde koşar. AK Parti'nin gençlik teşkilatı da böyle hedefler peşinde koşan bir teşkilat" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE İSTİKRAR ADASI GİBİ"

Suriye'deki olaylara ve Avrupa'daki ekonomik krize de değinen AK Parti İl Başkanı Yalçın, "Dünyadaki bu kadar olumsuz gelişmeye rağmen Türkiye bir istikrar adası gibi. Ülkemizde insanlar hiçbir problemi olmadan günlük yaşamını sürdürüyor ve ramazanda huzur içinde orucunu tutuyor" dedi.

Türkiye'nin ciddi bir şekilde büyüdüğüne vurgu yapan Yalçın, "Ülkemiz neredeyse Çin'le beraber büyüme yarışına girmiş durumda. Türkiye temel sorunları ve altyapısını çözdü.

Artık hastanelerde insanlar kuyruklarda değil. Adalet sistemimiz yerli yerine oturdu. Türkiye'de başarılı bir yönetim iş başında… Bu nedenle üç dönem üst üste AK Parti iktidar oldu. Bunun kıymetini bilmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Sedat Yalçın, toplantının sonunda AK Partili gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

(YS)

02.08.2012 17: 53: 37

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Yalçın Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title