Haberler

TÜMSİAD'tan Diyarbakır'a Çıkarma

Güncelleme:

TÜMSİAD Batman Şubesi yöneticilerinin de yer aldığı ve Diyarbakır'da düzenlenen 5. Bölge 2. İftar Programı'na yüzlerce iş adamı katıldı.

İş adamları Diyarbakır'da toplandı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD), olaylar nedeniyle zor bir dönemden geçen Güneydoğu bölgesine önemli bir ticaret açılımının ilk adımını atıyor.

Güneydoğu illerinde ekonomik kalkınmanın gerçekleşmesine destek olmak ve iş adamlarının, son dönemlerde yaşanan olaylar karşında bölgedeki iş adamlarının ve halkın yanında olduğunu vurgulamak amacıyla bölgeye giden TÜMSİAD, 5. Bölge 2. İftar Programı'nı Diyarbakır'da düzenledi.

TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özbek, Genel Sekreter Osman Kapıcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yardımcısı Mehmet Çağrı Özpolat, TÜMSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Hüseyin Oğulmuş ve Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt ile yaklaşık 200 iş adamı ve özel sektör temsilcisinin buluştuğu iftar yemeğinde bölgeye ekonomik katkı sağlayacak ve istihdamı artıracak yeni projeler görüşüldü.

Diyarbakır'da gerçekleşen iftar gecesinde konuşan TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, Güneydoğu'nun köklü tarihi, kültürel zenginliği, turizmi, ticaret yolları ve konumu itibari ile Ortadoğu'nun en yüksek kapasiteli bölgeleri arasında olduğuna vurgu yaptı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title