Haberler

TÜGVA Üyeleri Sümeyye Erdoğan'la Buluştu

Güncelleme:

Türkiye Gençlik Vakfın Bartın il Temsilciliği üyeleri, iftarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile görüşme fırsatı yakaladı.

Türkiye Gençlik Vakfın Bartın il Temsilciliği üyeleri, vakfın genel merkezi tarafından düzenlenen iftarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile görüşme fırsatı yakaladı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bartın il Temsilcisi Eyüp Hendek, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte vakfın genel merkezi tarafından İstanbul'da düzenlenen iftara katıldı. İftarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ile birlikte görüşme fırsatı yakaladıklarını söyleyen Tügva Bartın İl Temsilcisi Eyüp Hendek yaptığı açıklamada, "Görüşmemizde ilimizde gençliğin gelişimine yönelik faaliyetleri ve çalışmaları anlattık. Çok Verimli geçen iftar programında emeği geçenlerden Allah razı olsun. Önümüzdeki dönemde Tügva Bartın il temsilciliği olarak gençlerin gelişimi için önemli çalışmalar yapacağız" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title