Haberler

TMF'den Ödemiş'e Altı Eğitim Motoru

Güncelleme:

TMF, Ödemiş Belediyespor ve Ödemiş Emniyetspor motodrag kulüplerine 8-12 yaş arası çocukların eğitilmesi amacıyla altı adet motosiklet gönderdi.

Türkiye Motor Federasyonu (TMF) tarafından Ödemiş Belediyespor ve Ödemiş Emniyetspor motodrag kulüplerine 8-12 yaş arası çocukların eğitilmesi amacıyla her biri 7 bin 500 lira değerinde altı adet motosiklet gönderildi.

Motosikletleri Ankara'dan teslim alan Motodrag teknik antrenörü Mehmet Yeşil dün motorların üçünü Belediyespor'a, diğer üçünü de Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etti.

Motosikletlerin tesliminde konuşan Mehmet Yeşil, "8-12 yaş grubunda bulunan çocuklarımızın motosiklet kullanımını uygulamalı olarak kullanmaları amacıyla Federasyonumuzca gönderilen motosikletleri bugün kulüplerimize teslim ediyoruz. Önümüzdeki hafta başından itibaren de İsmail Yeşil motosiklet eğitimlerine katılacak çocuklarımızın kayıtlarını anne ve baba nezaretinde yaptıracaklar. Uygulamalı ilk eğitimde kasım ayının ilk haftası pazar günleri anne ve baba nezaretinde yapılacak. Bilindiği gibi federasyonumuz her iki kulübümüze eğitim amaçlarında kullanılmak üzere 25 bin lira hibe para gönderdi ve bu paralarda buralarda harcanacak. Yetenekli olanlarda bölüm bölüm ayrılarak geleceğin motorcularını şimdiden hazırlayacağız" diye konuştu.

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin de gelen motosikletlerden birisini kullanarak, meydanda tur attı. Özel eğitim amaçlı yapılan motorların çok güzel olduğunu ifade eden Keskin, "Değerli ağabeyimiz Mehmet Yeşil bu işe gönlünü vermiş ve Ödemiş'te çok yaygın olarak kullanılan motosikletlerin disiplinli şekilde eğitim alarak kullanıldığında tehlikeli olmadığını dile getirmiştir. Çabaları her türlü takdire şayandır. Kentimizden yeni İsmail Yeşil'lerin yetişmesi bizleri mutlu edecektir. Ödemiş'i ülkemizde ve uluslararası platformda tanıtacak çalışmaların da alt yapısı oluşmaya başlamıştır" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Yeşil Türkiye Ödemiş Yerel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title