Haberler

Tepebaşı'nın Çevreci Araçları Türkiye'ye Örnek Oluyor

Tepebaşı Belediyesinin çalışmaları ve hayata geçirdiği projeler hakkında bilgi almak için Eskişehir’e gelen Çorum Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Başkan Dt. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.

Tepebaşı Belediyesinin çalışmaları ve hayata geçirdiği projeler hakkında bilgi almak için Eskişehir'e gelen Çorum Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Başkan Dt. Ahmet Ataç'ı makamında ziyaret etti.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, hayata geçirdiği projeler ile Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor. Tepebaşı Belediyesinin toplumsal belediyecilik anlayışı içerisinde insan, çevre, ve kültür odaklı gerçekleştirdiği çalışmalar ile yakaladığı başarı, birçok belediye ve belediye başkanı tarafından takdir edilmeye devam ediyor. Tepebaşı Belediyesinin çalışmaları ve hayata geçirdiği projeler hakkında bilgi alan ve bunların Türkiye'ye örnek olduğunu anlatan Çorum Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, "Öncelikle sizleri kutluyorum. Çorum ilinde herkes sizin hayata geçirdiğiniz projeleri konuşuyor. Çevreci elektrikli araçlar almışsınız. Ben de bu araçları görmeye geldim. Kısıtlı bütçe ile belediye çalışmalarını yerine getiriyoruz. İmkanımız olursa bizlerde bu elektrikli, çevreci araçlardan almak istiyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç ise, "Akıllı kentsel dönüşümün hızlandırılmasında yeni model olan "Akıllı Şehir Projesi" için Tepebaşı Belediyesinin Avrupa Komisyonundan aldığı 5 milyon Euro hibe sayesinde Avrupa standartlarındaki yerli üretim olan elektrikli, çevreci otobüsleri aldık. Türkiye'de ilk kullanan belediye, Tepebaşı Belediyesidir. Bizim için bu bir övünç kaynağıdır. Bunun yanında yine çevreci 22 tane hibrit araç belediyemiz araç filosunda görev yapıyor. Tepebaşı Belediyesi bu alanda Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor. Belediye olarak elimizden geldiği kadar sizlere destek vermeye hazırız" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Tepebaşı Türkiye Çorum Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title