Haberler

Tenis: Manisa Tenis Dağcılık Kulübü Hülya Cup

Kupada çeyrek final müsabakaları tamamlandı.

474. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında düzenlenen "Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası"nda çeyrek final müsabakaları tamamlandı.

Manisa Tenis Dağcılık ve Spor Kulübü Başkanı Zihni Yüksel, yaptığı açıklamada, 4 gündür süren müsabakalara 10 ilden 98 sporcunun katıldığını, hava muhalefeti nedeniyle mücadelelerin kapalı kortta sürdüğünü söyledi. Turnuvada dereceye girenler için 3 Mayıs Cumartesi günü yapılacak ödül töreninine Hülya Avşar'ın katılacağını söyledi.

Manisa'yı, Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, tenis turnuvasıyla  474. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nin 1 hafta daha uzatıldığını belirterek, şöyle konuştu:

"Hülya Avşar ile ödül töreni öncesinde bir gösteri maçı tertiplenecek. Bunun Manisa'nın tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bundan sonraki yıllarda tenis sporunu sevdirmek ve fstivale renk katmak amacıyla turnuvayı sürdürmeyi düşünüyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda 'Mesir Cup' adı altında yabancıların da katılacağı tenisseverlerle birlikte bunu her yıl düzenli bir şekilde yapmayı düşünüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Hülya Avşar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title